Aurajoen nuorkauppakamarin nettisivut uudistuivat!

Paljon siitä on puhuttu, kovasti sitä on odotettu, enemmän on liikkunut huhuja kuin faktoja – mutta nyt se tapahtuu! Aurajoen nuorkauppakamari saa upouudet Internetsivut! Osoite pysyy samana vanhana tuttuna aurajokijc.fi:nä, mutta sisältö tulee uudistumaan täysin.

Vanhat sivut palvelivat hienosti tähän saakka, mutta uudistus koettiin olevan tarpeen. Vanhat sivut toimivat hyvin staattisena tiedon välittäjänä, mutta sehän ei meille riitä? Uudet sivut tulevat olemaan dynaamisemmat, selkeämmät ja osallistavammat – niitä on myös helpompi päivittää ja muokata muuttuvien tarpeiden mukaan. Hienoa, eikö totta?

Screen Shot 2014-04-25 at 9.35.54

Muutos on hyvästä

Haluammekin osallistaa teitä, kamarilaiset, tuottamaan sisältöä sivuille. Jos sinulla on mielessä jokin hyvä idea, pyyntö tai ajatus siitä, mitä haluaisit ankkojen nettisivuilta löytyvän, ole rohkeasti yhteydessä allekirjoittaneeseen, lio[a]aurajokijc.fi! Keskustelua aiheeseen liittyen käydään myös ankkojen Facebook-ryhmässä.

Enpä tiedä teistä, mutta minä olen ainakin niin innoissani että pyrstösulat vaan heiluu!

Haluan jo tässä vaiheessa osoittaa suurkiitoksen nettisivuprojektia upeasti toteuttaneelle kamariystävälle, Jussi Sorolle ja Panic Marketingille!

jussi

Iso kiitos, Jussi!

Kirjoittanut: Minna Janhonen, Aurajoen nuorkauppakamari, LIO 2014

 

You may also like...