WappuAnkka 2014

Perinteinen Aurajoen Nuorkauppakamarin WappuAnkka on yksi kamarimme suosituimmista tapahtumista. Tänäkin vuonna ilmoittautuneita ankkoja aveceineen ja lapsineen oli pitkälti yli 70.

wappuankkaväki

Iloista WappuAnkka väkeä!

Kamarimme teema tänä vuonna on Ankat Tutuiksi Toisilleen – kamarimme on kasvanut viime vuosina hyvin, meille on tullut paljon uusia jäseniä – mutta toisaalta poispotkittavat ikäluokat ovat olleet isoja. Tämä tekee vaihtuvuuden suureksi. Mikä siis avuksi? Aktiivinen osallistuminen kamarin tapahtumiin tietenkin!

ankk_leidit

Kuvassa vasemmalta; kuluvan vuoden LOM Suvi Tuomi, Anne Ala-Nissilä (VeriRyhmä projektipäällikkö) ja kuluvan vuoden IND Marjaana Roth.

WappuAnkka onkin perinteinen ja suosittu tapahtuma, jossa kamarilaisten lisäksi tutuiksi tulevat kamarilaisten avecit ja lapset. Millaisia tapahtumia sinä haluaisit Aurajoen Nuorkauppakamarin järjestävän? Yllä olevassa kuvassa vasemmalla on Suvi Tuomi (LOM) sekä Marjaana Roth (IND) jotka aivan varmasti ottavat mielellään vastaan ideoita tapahtumiin ja koulutuksiin liittyen. Ole aktiivinen ankka!

tatu

Kuvassa vasemmalta: Qwak 4 Five; Antti Kaituri, Jani Heikkilä, Heidi Sarmas ja Suvi Tuomi sekä kamarimme puhis Tatu Virta.

Kamaritoiminta on juuri sellaista, millaiseksi sen itse muokkaat. Yllä kuvassa kamarimme upea Quack 4 Five, joka sai alkunsa täsmälleen vuosi sitten, WappuAnkka 2013- juhlan jälkimainingeissa! (Lauluyhtyeen syntytarinan voit lukea kamarimme vuoden ensimmäisestä lehdestä. http://issuu.com/jciankk/docs/uutisankka1_14__1_)

senaattorit

WappuAnkassa oli koolla kunnioitettava määrä kamarimme upeita senaattoreita. Kuvassa keskellä kyykkii tuorein heistä; Kim Wallenius # 73091

TOK_tarjoilut

Ravintola YläBörsin miljöö toimi hienosti WappuAnkan järjestämiseen.

Aurajoen Nuorkauppakamarilla on toinen toistaan tärkeämpiä ja upeampia yhteistyökumppaneita, joiden kanssa pyrimme jatkuvasti kehittämään yhteistyötä. Tämän vuoden WappuAnkan pääyhteistyökumppanina toimi TOK. Kiitos paljon Turun Osuuskauppa ja kamarimme jäsen Mikko Eskelinen!

senaattoritesiintyy

Quack 4 Five eivät olleet illan ainoat esiintyjät. Komeat senaattoriäänet kajahtivat korkeuksiin illan päätteeksi!

Allekirjoittanut kiittää hienosti järjestetystä WappuAnkasta hallituskollega Suvi Tuomea, sekä luonnollisesti Mikko Eskelistä ja Turun Osuuskauppaa!

 

Kirjoittaja: Minna Janhonen, Aurajoen Nuorkauppakamarin LIO 2014

 

Sinua voisi kiinnostaa myös...