Laulajakomeetta Pete Parkkosen Joulukonsertti lähestyy – osta oma lippusi heti!

Parkkonen

Yksi Turun seudun upeimmista joulukonserteista järjestetään tänä vuonna Liedon Vanhassa Kirkossa 26.11. Huikeassa nosteessa oleva laulajakomeetta Pete Parkkonen saapuu Lietoon laulamaan joulun klassikkolauluja – omaan persoonalliseen tyyliinsä.

Pete Parkkonen on noussut tämän vuoden aikana yhdeksi Suomen kuumimmista nuorista laulutähdistä. Hän on julkaissut tuoreeltaan uuden sooloalbumin ja vierailee JVG:n hittibiisissä Etenee. Lisäksi hän on päässyt esittelemään tanssitaitojaan Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa.

Odotukset ovat katossa, kun tähti saapuu Lietoon ihastuttamaan joululauluillaan. Liedon Vanhassa Kirkossa kajahtaa keskiviikkona 26.11. klo 19.00. Lipun hinta on 25 euroa, ja sen voi ostaa verkosta tai Q-kirjakaupasta Liedosta. Lippuja on rajallinen määrä, toimi nopeasti.

Konsertin järjestää Aurajoen Nuorkauppakamari. Lämpimästi tervetuloa!
_______

Lipun hinta: 25 euroa
Paikka: Liedon Vanha Kirkko, Kirkkotie 14, Lieto
Liput verkosta: http://bit.ly/1pJhtgu
Liput Q-kirjakaupasta: Karjatie 3, Lieto, 02 487 1291

Sinua voisi kiinnostaa myös...