Yrittäjyydestä kiinnostuneet kokoontuvat Logomoon

Kuvaaja_Emma Hyökyvaara_Perheyritysten liitto

Seminaarin pääpuhujana on Perheyritysten liiton Matti Vanhanen.

Turun Logomossa 20.11. järjestettävä JATKAJA-seminaari kokoaa yhteen yrittäjyydestä kiinnostuneet. Tapahtumassa jaetaan tuhti paketti tietoutta ja tehdään tärkeää kenttätyötä alueen yrittäjyyden ja sen jatkuvuuden edistämiseksi. Pääpuhujana on Perheyritysten liiton toimitusjohtaja Matti Vanhanen.

Suomen 330 000 yrittäjästä ja yrittäjäperheen jäsenestä noin 33 prosenttia on yli 55-vuotiaita. Vuoteen 2024 mennessä 28 000 yritystä on tulossa myyntiin, 14 000 yritystä toteuttaa sukupolven vaihdoksen ja 20 000 yritystä uhkaa lopettaminen yrittäjän ikääntymisen vuoksi. Samaan aikaan Suomi kärsii yrittäjävajeesta.

Seminaarin tarkoituksena on antaa rohkeutta ja eväitä yrityksen omistajavaihdosta tai sukupolvenvaihdosta suunnitteleville jatkajille. Löytyisikö Suomesta uusi rohkea sukupolvi, joka ottaisi yrityskaupalla tai sukupolven vaihdoksella lentävän lähdön yrittäjäuralleen ja tukisi merkittävästi kansantalouttamme?

Seminaarin pääpuhujaksi saapuu ex-pääministeri, Perheyritysten liiton toimitusjohtaja Matti Vanhanen, joka valottaa yrityselämän tulevaisuudennäkymiä ja roolia suomalaisessa yhteiskunnassa seuraavan vuosikymmenen aikana.

Seminaarissa jaetaan tietoa, ideoita ja mahdollisimman konkreettisia työkaluja yrittäjyyden eri osa-alueille, kuten rahoitukseen, verotukseen, yrityksen arvon määritykseen ja juridiikkaan. Lisäksi seminaarissa kuullaan case-esimerkkejä onnistuneista omistajavaihdoksista.

Seminaarin järjestää Aurajoen nuorkauppakamari ry yhteistyössä Pappila Penkkala Groupin, PriceWaterhousCoopersin, Rastorin, Suomen Yrityskauppojen ja Turun Seudun Osuupankin kanssa.
___________

Tapahtuma: JATKAJA-seminaari – Yrittäjäksi yrityskaupalla
Aika: torstai 20.11.2014 klo 14.00–18.30
Paikka: Logomo, LOGI3, Köydenpunojankatu 14, Turku
Lisätietoa: http://aurajokijc.fi/jatkaja-seminaari/

Sinua voisi kiinnostaa myös...