Blogi: Pankkiiri Ankka kiittää lämpimästä vastaanotosta

Simo pukki 2014

Kirjoittaja pääsi tänä vuonna joulutunnelmaan jo marraskuussa, kun Nordean Hämeenkadun konttori osallistui Joulupuu-keräykseen yhtenä keräyspisteistä. Tämä Lapin mies ilahdutti Hämeenkadun joulunavaukseen osallistujia aitona lappilaisena Joulupukkina.

Kirjoittaja: Simo Jokela, siirtojäsen 2014
____

Lapsena suosin Aku Ankkaa muun kirjallisuuden edelle, ja erityisesti Don Rosan nuoren Roopen tarinat kiehtoivat. Liekö ollut syy vai seuraus, että voin nyt ylpeänä todeta olevani pankkiiri Ankka.

Ensimmäinen vuoteni Aurajoen nuorkauppakamarin jäsenenä alkaa olla takana. Harmittaa, että en ole pystynyt osallistumaan kamarin toimintaan aktiivisemmin. Silti olen kokenut itseni aina lämpimästi tervetulleeksi, kun olen työltäni Nordean Hämeenkadun konttorinjohtajana tai lasteni – Aapon 3,5 v. ja Hetan 1,5 v. – hoidolta ehtinyt mukaan. Kiitokset kaikille siitä!

Minulle oli itsestäänselvyys, että haluaisin siirtojäseneksi juuri Ankkoihin. Aina kun olen törmännyt Ankkoihin viiden Turun vuoteni aikana tai JCI-toiminnassa Salon kamarin kautta, on minulle jäänyt pesueesta mielikuva osaavana, aktiivisena ja rentona porukkana. Ankoilla on asenne kohdallaan!

Tiedän, että se, mitä nuorkauppakamaritoiminnasta saa irti, on jokaisesta itsestään kiinni. Tämä pätee kaikkeen, mitä elämässämme teemme ja saavutamme. Inspiroidun ihmisistä, jotka heittäytyvät rohkeasti uusiin haasteisiin, laittavat persoonansa peliin ja ovat valmiit antamaan osaamisensa ja aikansa yhteisen tavoitteen eteen. On ollut hienoa huomata, että juuri tällaisia ihmisiä Ankat ovat.

Tulen lunastamaan paikkani Ankkana ensi vuonna kehittämällä itseäni kamarin toiminnan ja koulutusten kautta sekä pitämällä hauskaa ja tutustumalla koko pesueeseen. Nuoren Roopen sanoin: ”Maailma tarjoaa kosolti tilaisuuksia Ankalle, jolla on älliä höyheniensä alla ja vauhtia räpylöissään!”

Tehdään yhdessä vuodesta 2015 ikimuistoinen JCI-vuosi! Sitä odotellessa toivotan kaikille rauhallista ja rentouttavaa joulunaikaa!

Sinua voisi kiinnostaa myös...