Blogi: Verkostoituminen on tämän päivän must

Tämän vuoden uudet jäsenet Urho Blom, Samuli Tuomikoski, Matias Mäenpää, Teemu Saarinen ja J-P Paajanen.

Tämän vuoden uudet jäsenet Urho Blom, Samuli Tuomikoski, Matias Mäenpää, Teemu Saarinen ja J-P Paajanen.

Kirjoittaja: Matias Mäenpää
____

Olen nuoresta iästäni huolimatta huomannut, että verkostoituminen on erittäin tärkeä asia niin liiketoiminnassa kuin muussa elämässä. Ystäväni suositteli syksyllä 2013 liittymistä nuorkauppakamaritoimintaan. Harkitsin asiaa pitkään ja päätin hakea koejäseneksi. Kiitos Johanna, kun vinkkasit!

Ensimmäinen vuoteni koejäsenenä on ollut hyvin mielenkiintoinen. Heti ensimmäisestä kamaritapaamisesta huomasin, että toimintaan hakee avoimia, sosiaalisia ja kunnianhimoisia ihmisiä. Etenkin koejäsenporukkamme kesken syntyi erittäin tiivis ja positiivinen henki. Vuoteen on sisältynyt mielenkiintoisia projekteja, kuten seminaarin järjestämistä, lukiolaisten liiketoimintasuunnitelmien arvioimista ja kamarin myynnin tekemistä. Lisäksi kamari on järjestänyt hauskoja (ja raskaita) viikonloppuja, joissa olen päässyt kuulemaan huippuluentoja ja pitämään hauskaa.

Mitä hyötyä kamaritoiminnasta sitten on ollut minulle näin yrittäjän näkökulmasta? Olemme saaneet yhden vuoden aikana kamarista ihan huipputyypin yritykseemme, merkittävän yhteistyökumppanin, yli 10 asiakasta ja laajaa verkostoa. Eniten olen kuitenkin yllättynyt ja iloinen siitä, että olen löytänyt kamarista todella hyviä ystäviä, jotka jakavat saman asenteen ja arvot kuin minä! Uskon myös kehittyneeni kamarivuoden aikana. Järjestöömme kuuluu laaja kirjo eri alan ammattilaisia, ja kaikki jakavat omaa osaamistaan positiivisella ja avoimella tavalla.

Moni, joka miettii kamariin hakemista, miettii omia aikataulujaan. Onkohan minulla aikaa kamarille? Muistaakseni meillä jokaisella on kuitenkin 24 tuntia käytössä joka vuorokausi. Omakin arkeni on erittäin kiireinen, ja haluan käyttää aikani mahdollisimman järkevästi. Olen kokenut kamaritoiminnan olevan ehdottomasti sitä. Vuosi 2015 vaikuttaa erittäin mielenkiintoiselta. Tiedossa on uudet dynaamiset koejäsenet, mielenkiintoisia tapahtumia ja matka maailmankokoukseen Japaniin. Odotan seuraavaa vuotta jo innolla!

Matias Mäenpää
Partner
Pappila Penkkala Group Oy

Ps. Käythän tsekkaamassa yrityksemme palvelutarjontaa. Palvelemme sinua ilomielin!

www.pappila-penkkala.fi
www.andersmanager.fi

Sinua voisi kiinnostaa myös...