Uudet koejäsenet toivotettiin tervetulleiksi kamariin perinteisin menoin

Uudet koejäsenet toivotettiin tervetulleiksi jo perinteeksi muodostuneella kunniakujalla, raikuvien aplodien saattelemana. Kuvat: J-P Paajanen

Uudet koejäsenet toivotettiin tervetulleiksi jo perinteeksi muodostuneella kunniakujalla, raikuvien aplodien saattelemana.         Kuvat: J-P Paajanen

Aurajoen Nuorkauppakamarin vuosi polkaistiin käyntiin koejäsenille tarkoitetulla Koejäsen Startilla ja illan kruunavalla Untuvajuhlalla 9.1. Iltaa vietettiin lähes 50 kamarilaisen voimin!

Uudet koejäsenet tapasivat ensimmäistä kertaa toisensa Koejäsen Startissa, jossa käytiin läpi kamaritoimintaa. Untuvikot saivat kuulla kamaritoiminnan lisäksi tietoa eri projekteista, sekä senaattorien kertomuksia kamarikokemuksistaan. Illan aikana koejäsenet pääsivät tutustumaan toistensa lisäksi myös kummeihinsa.

Koulutuksen jälkeen koejäsenet toivotettiin tervetulleiksi kamariin Turkkilaisen teeman mukaan järjestetyssä Untuvajuhlassa Ravintola Kiitoradalla. Iltaan kuului Turkkilainen menu, sekä pientä visailua ja kilpailuja. Aluejohtaja Irene Heininen osallistui myös tapahtumaan, ja oli mukana voitokkaassa curling-joukkueessa. Pisimmälle höyhentä lennätti perinteeksi muodostuneessa höyhenenkuljetuskilpailussa Alexander Törnroth. Jännitysmomentin kisaan toi välillä sammuva hiustenkuivain ja irtoava pistorasia. Rento ja iloinen tunnelma jatkuin koko illan, ja uusia tuttavuuksiakin syntyi.

Untuvajuhla on perinteinen Aurajoen Nuorkauppakamarin tapahtuma, joka järjestetään uusien koejäsenten kunniaksi. Illan tarkoituksena on tutustuminen.

IMG_4509

IMG_4630

IMG_4650

IMG_4776

IMG_4790    IMG_4808

IMG_4843

 

 

 

 

You may also like...