Sanna Halttunen-Välimaa kruunattiin puhekilpailun voittajaksi kamarin vuosikokouksessa

vuosikokous, räpylä

Aurajoen Nuorkauppakamarin 33. vuosikokous järjestettiin Panimoravintola Koulussa tiistaina 3.2. Rastorin isännöimänä. Vuosikokoukseen kuuluu perinteisesi myös koejäsenten puhekilpailu, joka tänäkin vuonna lunasti kaikki odotukset.

Tilaisuuden alussa Rastorin yksikön johtaja Mika Ireniuksen puheenvuorossa heräteltiin ajatuksia koulutuksista ja valmennuksista. Varsinaisessa vuosikokouksessa käsiteltiin vuoden 2014 tapahtumat ja toimintakertomus, sekä tilinpäätös ja tilintarkastuskertomus viime vuoden puheenjohtaja Tatu Virran johtamana. Vuoden 2014 toimintakertomukseen voi tutustua tästä. Lisäksi tutustuttiin vuoden 2015 toiminnan sisältöön puheenjohtaja Sarianne Mäkelän esitellessä toimintasuunnitelman ja talousarvion vuodelle 2015. Vuoden isot projektit, kuten Srategia, Intohimona Itämeri, sekä Baltic Sea Growth Summit, esiteltiin jäsenistölle myös.

Vuosikokouksen ehkä odotetuin hetki oli kuitenkin huikea puhekilpailu, johon osallistuivat kaikki paikalla olevat koejäsenet. Puhekilpailulla on pitkät perinteet. Kamareiden puhekilpailun voittajat osallistuvat aluekokouksissa järjestettäviin aluekilpailuihin, joiden voittajat puolestaan pääsevät kisaamaan kansalliseen puhekilpailuun SNKK:n vuosikokouksessa. Suomen paras puhuja edustaa järjestöä JCI:n Eurooppakokouksessa, ja tämän kilpailun voittaja JCI:n maailmankokouksessa.

Tällä kertaa puheen aiheeksi oli valittu ”Puhtaasti parempi”. Aihe antoi tilaa hyvinkin erilaisille tulkinnoille, mikä teki puheiden kuuntelemisen mielenkiintoiseksi. Kaikki onnistuivat puheissaan hyvin, mutta voittajaksi nousi Sanna Halttunen-Välimaa. Kiitosta Sannalle tuli hienosta aiheen käytöstä, jossa myös Ankka-teema otettiin huomioon, sekä tilan ja äänen käytöstä. Sanna lähtee edustamaan Aurajoen Nuorkauppakamaria Hyvinkäälle aluevuosikokoukseen. Onnittelut Sannalle! Toiseksi puhekilpailussa tuli Leo Kadieff, joka vangitsi äänellään kuuntelijat. Kaiken kaikkiaan upea kilpailu!

Vuosikokous 2

Puhe 1 Puhe 2

Puhe 5 Puhe 4

You may also like...