Ankat kansainvälisissä tunnelmissa

IMG_7706

Sushirullan tekoa Len’s Sushigallerian opastamana. Kuvat: J-P Paajanen

 

IPRO-tiimin järjestämä Ankkojen kansainvälinen iltapäivä japanilaisessa tunnelmassa tarjosi osallistujille runsaasti tietoa Japanista, sushia sekä kertomuksia ja kokemuksia kansainvälisistä tapahtumista. 

Joukko kamarilaisia kokoontui sunnuntaina Vanhan Suurtorin Siniseen huoneeseen viettämään iltapäivää japanilaisessa tunnelmassa, nauttimaan sushia sekä kuuntelemaan ja keskustelemaan kansainvälisyysasioista. Tapahtuma oli kamarissa uusi ja selvästikin kiinnostava, sillä osallistujia oli huikeat 40! Myös seuralaiset ja lapset olivat tapahtumaan tervetulleita.

Tapahtuman aluksi Japani-asiantuntija Jouni Elomaa kertoi Japanista ja sen kulttuurista, sekä vastasi kysymyksiin laajalla tietämyksellään. Elomaa kertoi myös siitä, minkälainen rooli sushilla on japanilaisessa ruokakulttuurissa, miten sitä valmistetaan ja syödään. Tämän jälkeen valmistettiin sushirullia Len’s Sushigallerian opastamana. Koulutuksen päätteeksi nautittiin itsevalmistettu sushilounas.

Lounaan jälkeen ääneen pääsivät senaattori Hannele Larkovuo ja Ringa Masalin, jotka kertoivat omista kokemuksistaan kansainvälisistä tapahtumista. Lopuksi Irene Mattila kertoi vielä mitä kansainvälisiä tapahtumia tänä vuonna Ankoille on tarjolla.  Kiitos järjestäjille mukavasta iltapäivästä!

IMG_7607IMG_7721IMG_7769IMG_7781  IMG_7789IMG_7806

You may also like...