Huikea kaksintaistelu kruunasi matrikkeliprojektin

IMG_9095

Matias ja Erkki kisasivat myyntikilpailun voitosta ihan viimeisiin hetkiin asti. KHL-pelin erätauolla viimeiset myynnit tehnyt Matias voitti lopulta leikkimielisen kaksintaistelun.

 

Perjantaina juhlittiin uunituoretta matrikkelia ja hyvin onnistunutta projektia Liedon Säästöpankin isännöimänä. Saara-Sofia Niemisen vetämä projekti teki tänä vuonna ennätystuloksen ja tavoite ylitettiin reilusti. Myyntikisan parhaimmat palkittiin huikein palkinnon. 

Joukko kamarilaisia kokoontui perjantaina ottamaan vastaan uunituoreen matrikkelin sekä juhlistamaan onnistunutta projektia Liedon Säästöpankille. Illan aikana palkittiin myyntikisan parhaimmat, saunottiin ja vietettiin rentoa iltaa.

Matrikkeliprojektin loppuvaiheessa nähdyssä huikeassa titaanien taistelussa kisattiin myyntikilpailun voitosta Matias Mäenpään ja Erkki Martinin välillä. Leikkimielinen kaksintaistelu kääntyi lopulta Matiaksen voitoksi, kun viimeisiä myyntejä kirjattiin vain hetki ennen kisan päättymistä. Kisa oli avoin, rehti ja positiivisessa hengessä käyty. Toinen tiesi koko ajan missä toinen menee myyntien suhteen. Viimeiset myynnit Matias teki vielä KHL-pelin erätauolla, kun huomasi Erkin menneen ohi. Voiton sinetöimiseksi hän käytti vielä viimeiseen myyntiin apujoukkona yrittäjäkaveria. Matias voitti matrikkelikisan myös viime vuonna.

Toiseksi tullut Erkki ei paljon jäänyt jälkeen, ja kaksikko tekikin jopa yli puolet koko projektin keräämästä potista. Matrikkelimainoksia Erkki hankki aluksi tutuilta, mutta kisan edetessä hän lähti kontaktoimaan kamarilaisia. Erkin mukaan helpoimmat myynnit tulivatkin juuri kamarilaisilta, joista osa oli jo odottanutkin puhelua. Viimeiset myynnit iltapäivällä kisan viimeisenä päivänä tehnyt Erkki oli vielä alkuillasta johdossa. Hän osasi kuitenkin arvata, että Matias painaa vielä illalla pelin aikana hommia.

Leikkimielinen kisa motivoi molempia, ja kontakteja haettiin omista verkostoista. Matiaksen mukaan myynti oli helppoa, sillä kamaritoiminta tunnetaan hyvämaineisena ja siinä mukana olevat nähdään hyvänä kohderyhmänä. Erkki koki kontaktoinnin myös helpoksi, sillä sitä tulee tehtyä päivittäin omassa työssä. Matrikkeliprojektin tulos oli tänä vuonna ennätyksellinen ja ensi vuoteen toivotaankin samanlaista kisahenkeä. Nähtäväksi jää, onko samat herrat asialla silloinkin!

Myyntikilpailun parhaimmat:
1. Matias Mäenpää
2. Erkki Martin
3. Jani Rusi
4. Maria Lönnblad

Saara-Sofia Niemisen vetämän projektin tiimiin kuuluivat Jukka-Pekka Paajanen ja Satu Alitalo. Lisäksi mukana projektissa oli COMmin roolissa Urho Blom.

IMG_9104

IMG_9098

IMG_9048IMG_9105

 

You may also like...