Tänä kesänä ankat valtaavat kaupungin!

ducksbytheriver

Tavallinen turkulainen ei voi välttää törmäämistä Ankka-brändiin tänä kesänä. Ankat jättävät räpylänjälkensä Aurajokirantaan puhtaamman Turun puolesta.

Aurajoen Nuorkauppakamari on innostunut maailmalla tutkitusta ”tuuppaamisesta” (nudgingista) ja haluaa soveltaa ajatusta oman kulttuuriympäristömme hyväksi. Tuuppaamisella tarkoitetaan yksinkertaistetusti ihmisten ohjaamista pienillä teoilla oikeisiin valintoihin, oli se sitten ympäristöystävällisempään toimintaan tai terveellisempään ruokakoriin. Kööpenhaminan tuuppaustutkijat ovat menestyksekkäästi ohjanneet vihreillä, asfalttiin merkityillä jalanjäljillä ihmisiä lähimmälle roskikselle. Turussa aiomme ohjata roskaajat lähimmälle roska-astialle keltaisia räpylänjälkiä pitkin Intohimona Itämeri –projektin puitteissa. Tavoitteenamme on puhtaampi jokiranta ja näkyvä ankkameno!

Räpylät ilmestyvät katukuvaan toukokuussa, joten talkoovoimaa tarvitaan!
Otathan yhteyttä tempauspäällikkö Irene Mattilaan  ja ilmoittaudu mukaan:

irene.mattila@hesburger.fi
puh. 044 480 9357

You may also like...