WappuAnkkaa juhlittiin tunnelmallisessa YläBörsissä

 

DSC_6998

Kamarilaiset aveceineen nostivat maljat vapun kunniaksi perinteisessä wappuAnkassa.

WappuAnkkaa juhlittiin jo toisen kerran Tilausravintola YläBörsissä. Tilaisuuteen oli ilmoittautunut kamarilaisia aveceineen ja lapsineen jopa yli 100. Tapahtuma onkin kamarissa selvästi yksi suosituimmista. Tästä syystä tapahtumaan haluttiin panostaa tänäkin vuonna.

Aurajoen Nuorkauppakamarin perinteiseen WappuAnkkaan oli ilmoittautunut huikea joukko kamarilaisia lapsineen ja aveceineen. Sääkin suosi juhlijoita tänä vuonna, joten Tilausravintola YläBörs täyttyi nopeasti senaattoreista, kunniajäsenistä, jäsenistä ja koejäsenistä perheineen viettämään vappuaattoa. Paikkana Yläbörs sopii juuri WappuAnkan viettoon erityisen hyvin paikan sijainnin, tunnelmallisuuden ja juhlavuuden ansiosta.

Illan ohjelmaan kuului perinteisesti puheenjohtajan puhe, keväinen buffet ja kuplivaa juotavaa. Illan aikanan kuultiin myös musiikkiesityksiä. Lisäksi Seppo Ankka vieraili tapahtumassa lapsia ilahduttaen. Tapahtuman yhteistyökumppanina toimi tänäkin vuonna TOK.

Näin vapun jälkeen on hyvä suunnata katse kohti kesää ja erityisesti Puheenjohtajan kesäpäivää. WappuAnkassa kuultinkin jo esimakua tulevasta tapahtumasta!

Lisää tunnelmia WappuAnkasta tulossa seuraavassa UutisAnkassa.

DSC_6984DSC_6978 (2)DSC_6991DSC_6987DSC_6989

 

 

You may also like...