Juomalaulut raikasivat Rapujuhlissa

DSCF6051

Ravut maistuivat taas kamarin Rapujuhlissa. Kuvat: Samuli Lindström

 

Aurajoen Nuorkauppakamarin Rapujuhlia vietettiin tänä vuonna tunnelmallisessa Villa Järvelässä  n. 30 kamarilaisen ja avecin voimin. Perinteiseen iltaan kuului rapujen lisäksi puheita, juomalauluja ja pöydälle nousuja. 

Perjantaina juhlitut Rapujuhlat ovat kamarimme yksi odotetuimmista tapahtumista ja tänäkin vuonna iltaa viettämään saapui iloinen joukko kamarilaisia ja aveceja. Illan isäntinä toimivat yhteistyökumppanimme Skanska ja Herrainpukimo. Liedossa järven rannalla järjestetyssä tapahtumassa tunnelma oli riemukas juomalauluineen ja hauskoine puheineen. Puheensorina täytti huoneen, kun kamarilaiset vaihtoivat kuulumisia keskenään ja nauttivat herkullisesta rapumenusta. Illan isäntien puheenvuorojen lisäksi perinteiseen iltaan kuului puhe naiselle Urho Blomin pitämänä ja puhe miehelle Viivi Naatulan pitämänä.

Illan ehkä jännittävin osuus oli pöydälle nousut. Odotettujen nimien lisäksi nähtiin myös yllätysehdokkaita! Illan aikana ehdokkaaksi ilmoittautuivat seuraavat rohkeat Ankat:

PRES – Maarit Hurme
DP – Ringa Masalin ja Urho Blom
TREAS – Satu Alitalo
LIO – Marjo Leino
IND – Samuli Lindström
SECY – Viivi Naatula ja Katri Kronström
IPRO – Irene Mattila

DSCF6034
DSCF6135DSCF6079  DSCF6095
DSCF6115  DSCF6184
DSCF6166
DSCF6042  DSCF6207
DSCF6210

Sinua voisi kiinnostaa myös...