Kamari sai uuden hallituksen lauantain vaalikokouksessa

_DSC1269

Aurajoen Nuorkauppakamarin hallitus 2016

Aurajoen Nuorkauppakamari ry on valinnut vaalikokouksessaan vuoden 2016 hallituksen. Ensi vuoden tavoitteena on näkyä kansainvälisillä areenoilla, jatkaa yhteiskuntavastuullista toimintaa Itämeren hyvinvoinnin parantamiseksi sekä kasvattaa jäsenistön verkostoja.

Uusi 10-henkinen hallitus valittiin lauantaina vaalikokouksessa. Aurajoen Nuorkauppakamarin puheenjohtajaksi astuu Logomon myyntijohtaja Maarit Hurme.

Yksi vuoden 2016 päätapahtumista tulee olemaan Turun alueen Nuorkauppakamareiden yhteinen kansainvälinen kasvuyritystapahtuma SHIFT, jonka tarkoituksena on kerätä yhteen yritykset, vaikuttajat, startupit ja sijoittajat saman katon alle mm. verkostoitumaan. Terveys, oppiminen ja energia ovat Suomen sekä erityisesti Turun vahvuuksia, ja siksi SHIFT keskittyy keräämään yhteen yrityksiä juuri kyseisiltä aloilta.

ANKK hallitus 2016:
Puheenjohtaja (PRES): Maarit Hurme
Viime vuoden pj. (IPP): Sarianne Mäkelä
Varapuheenjohtaja (DP): Urho Blom
Kehitysjohtaja (LOM): Terhi Vieno
Kehitysjohtaja (IND): Samuli Lindström
Kehitysjohtaja (COM): Sanna Halttunen-Välimaa
Rahastonhoitaja (TREAS): Mari Männistö
Tiedottaja (LIO): Marjo Leino
Sihteeri (SECY): Viivi Naatula
Kansainvälisyysvastaava (IPRO): Irene Mattila

Kokouksen jälkeen uusia hallituksia juhlittiin Aurajoen, Kaarinan ja Raisio-Naantalin Nuorkauppakamareiden yhteisessä valigaalassa Logomossa. Tunnelmallisen illan ohjelmaan kuului illallisen lisäksi puheenvuoroja, hallitusten esittelyt, sekä tanssia ja hauskaa yhdessäoloa.

_DSC0735  _DSC0726  _DSC0944_DSC1327  _DSC1307 _DSC1414  _DSC1332_DSC1615  _DSC1623 _DSC1657  _DSC1554

You may also like...