Ankkojen vuosikokouksessa sukellettiin menneeseen vuoteen ja lennettiin korkealla

Riikka Kyläheiko voitti puhekilpailun

Voittajan on helppo hymyillä! Riikka Kyläheiko voitti ankkojen tasokkaan puhekilpailun

Aurajoen Nuorkauppakamarin 34. vuosikokous tarjosi katsauksen menneeseen vuoteen sekä vuoden 2016 suunnitelmiin. Kokouksessa pidetyssä perinteikkäässä puhekilpailussa puhujat ottivat toisistaan mittaa, toinen toistaan tasokkaammilla puheenvuoroilla.

Aurajoen Nuorkauppakamarin 34. vuosikokous pidettiin 17.2.2016 Turussa. Kokouksen isäntänä toimi Mehiläinen. Vuosikokouksessa  käsiteltiin vuoden 2015 toimintakertomus IPP Sarianne Mäkelän johdolla. Vuoden 2015 toimintakertomuksen löydät täällä. TREAS 2015 Ringa Masalin esitteli vuoden 2015 tilinpäätöksen ja tilintarkastuskertomuksen. Vuosikokouksessa kokousvieraille esiteltiin painotuore toimintasuunnitelma sekä talousarvio vuodelle 2016.

Illan isännän, Mehiläisen, alustuksessa kuulimme Mehiläisen ja turkulaisen ravintola Kaskiksen uudenlaisesta yhteistyöstä. Villa Aurora palvelukodin johtaja Kirsi Leväpelto kertoi, että yhteistyön avulla Mehiläinen ja Kaskis pyrkivät parantamaan ikääntyneiden hyvinvointia ja tekemään seniorien elämästä maistuvampaa. Lue lisää täältä.

Perinteiseen tapaan vuosikokouksessa kilpailtiin kamarimme ”vuoden parhaan puhujan” tittelistä. Paikalla olleet koejäsenet ottivat haasteen vastaan ja valmistelivat kolmen minuutin puheensa, vuoden 2016 teeman mukaisesti, aiheesta ”Dare to fly”. Puhekilpailun taso oli tänäkin vuonna korkea. Illan aikana kuultiin mm. askeleista tuntemattomaan, uskalluksesta kokeilla ja oppia uutta, lentopelosta, perheyrittäjyydestä ja asennoitumisesta onnistumiseen. Puhekilpailun voittajaksi kruunattiin Riikka Kyläheiko. Riikka lähtee edustamaan kamariamme Espoon aluekokouksessa pidettävään alue A:n puhekilpailuun.  Markus Blom sijoittui kisassa toiselle sijalle.

 

Toimintakertomus 2015

Toimintakertomus 2015 lukuina

 

Ringa, riikka_2

Ringa ja tilinpäätös

Vuoden 2015 TREAS Ringa Masalin esitteli vuoden 2015 tilinpäätöksen

Maarit ja Asko_räpylä

Valmiina äänestämään!

 

 

Räpylät kohti kattoa - äänestetään!

Räpylät kohti kattoa

Puhekilpailun kilpailujärjestys vedettiin Samulin "taskusta".

Puhekilpailun kilpailujärjestys vedettiin Samulin ”taskusta”. Onnettarena TREAS Mari Männistö.

Arvoisat tuomarit vaikean tehtävän edessä.

Arvoisat tuomarit Juha Hämäläinen, Sarianne Mäkelä, Sanna Halttunen-Välimaa vaikean tehtävän edessä.

Puhekilpailua oli ilo kuunnella. Terhi ja Irene kuuntelivat tasokkaita puheita hymy huulilla.

Puhekilpailua oli ilo kuunnella. Terhi ja Irene kuuntelivat tasokkaita puheita hymy huulilla.

Puhekilpailun voittaja Riikka Kyläheiko

Puhekilpailun voittaja Riikka Kyläheiko

 

Toimintasuunnitelma_sivulle

You may also like...