Aurajoen Nuorkauppakamarille uusi hallitus

Aurajoen Nuorkauppakamari ry (ANKK) on valinnut vaalikokouksessaan vuoden 2018 hallituksen. Puheenjohtajan virkaan astuu SHIFT Business Festivalin viestintä- ja markkinointipäällikkö Mari Männistö. Ensi vuonna toiminnan painopisteenä on avoimuus ja yhteistyö jäsenarvon lisäämiseksi, sekä jäsenten verkostojen vahvistaminen Turun alueen elinkeinoelämän hyväksi.

– Olen henkilökohtaisesti nähnyt läheltä, miten hienoja asioita yhteistyö Turun alueen neljän nuorkauppakamarin sekä muiden sidosryhmien kesken voi saada aikaan. Olen ollut mukana rakentamassa SHIFTiä alusta saakka, ja uskon vahvasti yhteistyön voimaan. Aurajoen Nuorkauppakamari tulee tulevana vuonna liputtamaan vahvasti yhteistyön puolesta – oikeanlaisella yhteistyöllä voimme aina luoda tilanteen, jossa kaikki osapuolet voittavat, tuore puheenjohtaja linjaa.

– Toiseksi, nuorkauppakamaritoiminnan tarkoituksena on tarjota nuorille aikuisille mahdollisuuksia kehittää itseään ja verkostojaan ja sitä kautta luoda positiivista vaikutusta ympäröivään yhteiskuntaan. Aurajoen Nuorkauppakamari (tuttavallisemmin ANKK) kasvoi tänä vuonna Suomen toiseksi suurimmaksi kamariksi, meitä ”ankkoja” on nyt 107 nuorta aktiivista jäsentä. Jäsenemme toimivat Turun seudulla elinkeinoelämässä, suuri osa jo päättävissä asemissa. Nuorkauppakamareissa maailmanlaajuisesti on yli 200 000 samankaltaista jäsentä, joihin meillä jäseninä on erityislaatuinen mahdollisuus tutustua erilaisissa yhteisissä konferensseissa, koulutuksissa ja muissa tapahtumissa. Ensi vuonna Aurajoen Nuorkauppakamari tulee keskittymään verkostoitumiseen niin kansallisesti kuin kansainvälisestikin jäsentensä verkostojen, ja sitä kautta myös Turun elinkeinoelämän kehittämiseksi.

Nuorkauppakamari on laaja nuorten aikuisten kansainvälinen kouluttautumisverkosto. Maailmanlaajuisesti nuorkauppakamariin kuuluu noin 200 000 jäsentä. Suomessa aktiivisia jäseniä on noin 2200 henkilöä, jotka toimivat noin 80 paikalliskamarissa. Turun alueella nuorkauppakamaritoiminta on erittäin aktiivista, paikalliskamareita toimii kaupungin alueella neljä – Airiston Nuorkauppakamari, Aurajoen Nuorkauppakamari, Turun Nuorkauppakamari sekä Raisio-Naantalin Nuorkauppakamari. Suomen Nuorkauppakamareiden tavoite on yhteiskunnan ja johtajuuden kehittäminen paremman tulevaisuuden turvaamiseksi, sekä jäsentensä työelämämenestyksen vauhdittaminen.

Aurajoen Nuorkauppakamarin hallitus 2018

Puheenjohtaja (PRES) Mari Männistö – Viestintä- ja markkinointipäällikkö, SHIFT Business Festival

Varapuheenjohtaja (DP) Maria Arjonen – Toimitusjohtaja, Laki ja Vesi Oy
Kehitysjohtaja, yhteiskuntasuhteet (COM) Peter Eriksson – Yrittäjä, Turku Invest Oy
Kehitysjohtaja, koulutustoiminta (IND) Jutta Ruusunen – Viestintäsuunnittelija, Sunborn Group – Pramedia Oy
Kehitysjohtaja, yhdistystoiminta (LOM) Sanna Halttunen-Välimaa – Business Director, Panic Marketing Oy
Kansainvälisyysvastaava (IPRO) Katri Suutari – Clinical Study Manager, Radiometer Turku Oy
Tiedottaja (LIO) Jani Rusi – Rahoituspäällikkö, Nordea
Rahastonhoitaja (TREAS) Satu Alitalo – Toimitusjohtaja, Alitalon Vihannes Oy
Sihteeri (SECY) Ville Normasto – Asianajaja, Asianajotoimisto Laakso Laaksonen Vuorenvirta Oy

Hallitukseen kuuluu myös edellisen kauden puheenjohtaja (IPP) Urho Blom, Toimitusjohtaja & Partner, Eurofacts Oy

Ylärivi vasemmalta Sanna Halttunen-Välimaa, Jutta Ruusunen, Ville Normasto, Katri Suutari, Jani Rusi.
Alarivi vasemmalta Satu Alitalo, Maria Arjonen, Mari Männistö, Urho Blom. Kuvasta puuttuu Peter Eriksson.

 

Lisätiedot:

Mari Männistö
Puheenjohtaja 2018
Aurajoen Nuorkauppakamari
045 8684 808
mari@theshift.fi
www.linkedin.com/in/mannistom/

You may also like...