ANKKojen toimintavuosi käyntiin kuukausikokouksella ja Untuvajuhlalla

Kuva: Riikka Kyläheiko

Kuva: Riikka Kyläheiko

Aurajoen nuorkauppakamarin kaikkien aikojen toimintavuosi 2018 käynnistyi tammikuun kuukausikokouksella sekä Untuvajuhlalla, jossa toivotettiin tervetulleeksi vuoden 2018 koejäsenet, untuvikot.

Tammikuinen perjantai-ilta BioCityn Maunossa alkoi ensin kamarin kuukausikokouksella, jossa käytiin läpi mm. tilannekatsaukset eri hallitustiimien toimintaan. Virallisen osuuden jälkeen vietettiin untuvajuhlaa, jonka myötä toivotettiin tervetulleeksi vuoden 2018 koejäsenet mukaan kamarin toimintaan.

Juhla sujui ankkamaiseen tyyliin rennon jutustelun ja tutustumisen merkeissä. Illan mittaan pelattiin Ankkabingoa, jonka ansiosta koejäsenten lisäksi myös virkaiältään vanhemmatkin kamarilaiset oppivat uutta muista kamarilaisista. Lisäksi vuoden 2018 hallitus esittäytyi ja nähtiin tanssilattialla pyörimässä itse Seppo-ankkakin.

Kuva: Riikka Kyläheiko

Lämpimästi tervetuloa mukaan toimintaan, untuvikot!

Sinua voisi kiinnostaa myös...