Amazing Eggrace sai Jiiceet kisaamaan ympäri Turkua

Aurajoen Nuorkauppakamari järjesti kevään ja pääsiäisen kunniaksi maailman ensimmäistä kertaa Amazing Eggrace -tapahtuman. Hauskaan päivään saimme mukaan myös muita alueen kamarilaisia ratkomaan tehtäviä ja ottamaan mittaa toisistaan.

 

Ankat järjestivät palmusunnuntain aattona lajissaan ensimmäisen Amazing Eggracen. Osallistujien tehtävänä oli ratkaista vihjeitä ja kiertää niiden perusteella suorittamassa rasteja ympäri Turkua. Mukaan oli saatu myös roima joukko Ankkojen ystäviä yhteistyökumppaneiksi ja palkintosponsoreiksi eri etapeille. Kisassa seikkaili myös mystinen muna, jonka nappasikin eräs joukkueista! Rasteilla harjoiteltiin joka Jiiceen perustaitoja kuten munankoristelua, hevikaraoken laulantaa, runonlausuntaa sekä kukon maistelua. Lopuksi laitettiin vielä koreasti jalalla.

 

Osallistujat tuntuivat viihtyvän ja mahtavaa niin: ”Amazing Eggrace oli todella hauska tapahtuma! Opin taas tuntemaan lisää huipputyyppejä ja ehkä jopa hieman uutta kotikaupungistanikin. Iso kiitos järjestäjille!”, kertoi tapahtumaan osallistunut Jussi Huuskonen.

 

Myös A-alueen aluejohtaja Hanna Saari kiitteli hyvistä järjestelyistä sekä mahdollisuudesta tutustua uusiin ihmisiin. – ”Rasteissa oli käytetty luovuutta ja helsinkiläisenä oppi myös uusia juttuja Turusta. Upeaa myös nähdä, miten yrittäjähenkistä ANKK:n jäsenistö on ja miten todella hyvin on suhteet kunnossa paikallisiin toimijoihin.”

 

Tapahtuma ei tosiaankaan olisi onnistunut ilman loistavia kumppaneitamme, joten erittäin suuri räpylä ja kiitos heille sekä kaikille osallistujille – ehkä nähdään uudelleen samoissa merkeissä!

 

Iso kiitos:
Karaokebar Silvermoon
Platinoro
MKitchen & Cafe
Alitalon Vihannes
K-Supermarket Kivikukkaro
Laitilan Wirvoitusjuomatehdas
Naima
Edge Wine
The Waterloo
Trampolin Park

 

 

Teksti: Sanna Halttunen-Välimaa, LOM 2018

You may also like...