Jäsenkyselyn tulokset ja arvonnan voittaja

Vuoden 2019 hallitus teetti viime vuoden lopulla jäsenkyselyn Aurajoen Nuorkauppakamarilaisille selvittääkseen millaista toimintaa jäsenistö toivoo kamarin tekevän. Erityisesti esiin nousi toive yritysvierailuista, rennoista juhlista ja koulutusmahdollisuuksista. Myös vuoden aikana toteutettavat projektit valittiin äänestyksen perusteella.

On hienoa, että vastausprosentti oli tällä kertaa yli puolet enemmän kuin viime vuonna. Kiitos jokaiselle vastanneelle! On arvokasta saada jäsenistö vastaamaan jäsenkyselyyn, koska vastausten avulla voimme tehokkaasti analysoida ja parantaa toimintaamme. Vastaukset on nyt analysoitu ja olemme koostaneet oheisen yhteenvedon ”keskimääräisestä ankasta”.

Vastauksista ilmenee, että keskimääräinen ankka asuu ja vaikuttaa Turussa. Hän haluaa osallistua kamarin omiin tapahtumiin ja melkein puolet myös alue- ja kansallisiin tapahtumiin. Myös kansainvälisiin tapahtumiin on kiinnostusta ja niihin on hyvät mahdollisuudet Lyonin Multitwinningissä ja Eurooppakokouksessa sekä maailmankokouksessa Tallinnassa.  Yes! #jcicamera

ANKK jäsenprofiili

Talouden bruttotulot keskimääräisellä ankalla ovat yli 75 000 € ja työkokemusta on kertynyt yli 10 vuotta. Melkein kolmasosalla työnantajan tai oman yrityksen liikevaihto on yli 1 M€ ja yli puolet ankoista työskentelevät (tai työllistävät) yli 50 henkilön organisaatioissa. Peräti 91 % vastajista on korkeakoulututkinto.

Tärkeimpinä syinä kuulua kamariin nousivat selkeästi ammatillinen verkostoituminen ja ystävät. Ammatillinen verkostoituminen kamarissamme onkin hedelmällistä, onhan meillä useampi tarina siitä miten kamariin tultuaan onkin vaihtanut työpaikkaa toisen kamarilaisen yritykseen.

Yhteenvetona vastauksista voidaan todeta, että ankkalauma on monipuolinen ja osaava joukko, johon on etuoikeus kuulua.

Kyselyyn saapui 57 vastausta, jonka ansiosta vastausprosentti oli 53 %.

Kaikkien vastanneiden kesken arvottiin Sunbornin Naantalin kylpylän lahjakortti. Arpaonni suosi tällä kertaa Marjaana Rothia – paljon onnea! 

You may also like...