Aurajoen Nuorkauppakamarille uusi hallitus – koejäsenhaku vuodelle 2020 on myös auki

Aurajoen Nuorkauppakamarin vaalikokouksessa 12.10.2019 valittiin vuoden 2020 tekijät. 

Ankkalauman nokkamiehenä toimii ensi vuonna puheenjohtaja (PRES) Samuli Tuomikoski. Valmistautuvaksi puheenjohtajaksi (DP) valittiin Maria Flemmich.

Kamarin hallituksessa on puheenjohtajiston lisäksi neljä kehitysjohtajaa. Yhdyskuntasuhteista vastaavaksi kehitysjohtajaksi (COM) valittiin Pyry Kangas. Kansainvälisyydestä vastaavaksi kehitysjohtajaksi (INT) valittiin Justina Li. Henkilökohtaisesta kehityksestä ja koulutuksesta vastaavaksi kehitysjohtajaksi (IND) valittiin Eetu Urmas. Jäsentoiminnasta ja tapahtumista vastaavaksi kehitysjohtajaksi (LOM) valittiin Peter Eriksson

Edellä mainittujen lisäksi Suomen valovoimaisimman kamarin hallituksessa toimii neljä hallitusvirkailijaa. 

Vuoden 2020 sihteeri (SECY) on Eveliina Leino. Tiedottajaksi (LIO) valittiin Miia-Tatjaana Salakka.  Yhteistyökumppanuuksista (BUS) vastaa Petri Engström ja rahastonhoitajana (TREAS) toimii Jani Orpana.  

Lisäksi hallituksen virallisena kahvinkeittäjänä ja mentorina toimii edellisen vuoden puheenjohtaja (IPP) Maria Arjonen

Aurajoen Nuorkauppakamarin koejäsenhaku on auki 31.10. asti. Koejäseneksi voi hakea täyttämällä oheisen lomakkeen: https://www.lyyti.fi/reg/ANKK-koejaseneksi-2020

 

Kuvassa vasemmalta: Jani Orpana, Eveliina Leino, Pyry Kangas, Samuli Tuomikoski, Maria Flemmich, Miia-Tatjaana Salakka, Eetu Urmas, Maria Arjonen ja Petri Engström. Kuvasta puuttuvat Justina Li ja Peter Eriksson. 

 

You may also like...