Koulutustoimintaa ympäri vuoden satoja tunteja

Aurajoen Nuorkauppakamari tuotti vuoden 2019 aikana lukuisia ajankohtaisia ja laadukkaita koulutuksia jäsenistölleen sekä sidosryhmilleen. Kamarin oman ANKK Akatemian sisällöt vaihtelevat vuosittain, mutta koulutukset tähtäävät aina työelämä-, johtajuus-, viestintä- ja business-taitojen kehittämiseen.

Vuoden aikana koulutustoiminnasta vastaava IND Pyry Kangas järjesti jäsenistölle yhteensä 15 tunnin edestä koulutustoimintaa muun muassa teemoilla viestintä, LEAN ja sijoittaminen. Koulutukset tavoittivat hienosti 112 osallistujaa. Kiitos Pyrylle tästä! Ensi vuonna saamme nauttia varmasti myös hyvästä koulutustarjonnasta vuoden 2020 IND Eetu Urmaksen johdolla.

ANKK Akatemian koulutusten lisäksi koulutustunteja lisäsivät monet kumppaneiden kanssa toteutetut koulutuskokonaisuudet. Liedon Novidian kanssa järjestettiin alkuvuonna yritysleirillä koulutusta ja nuorten sparrausta yritysyhteistyönä. Rastorin kanssa yhteistyössä järjestettyyn, koko vuoden kestäneeseen, johtamisen erikoisammattitutkinto -koulutukseen osallistui 8 ankkaa liki kymmenen koulutuspäivän ajan. Koulutustunteja lisäsivät myös Nuorten yrittäjien ja Airiston Nuorkauppakamarin kanssa yhteistyössä järjestetty Business Talent Exchange -ohjelma, joka on vielä käynnissä joulukuun alkuun asti. Kamarin mahtavalla Ducking Cruise -risteilyllä kouluttauduttiin sielläkin 4 tunnin edestä. Osallistujia risteilyllä oli yli 50.

Kiitos erityisesti koulutustilat ja laadukkaat sisällöt mahdollistaneille kumppaneillemme!
Lämmin kiitos myös kaikille koulutusten sisällöntuotantoon osallistuneille tahoille. Ducking great!

 

You may also like...