Ankat putsasivat palkintopöydän

”Tämä nuorkauppakamari haluaa olla valovoimaisin ja omassa paikallisyhteisössään arvostettu kumppani sekä rohkea ravistelija… ja sitä se ehdottomasti on.

A-alueen Paras Nuorkauppakamari vuonna 2019 on Aurajoen Nuorkauppakamari!”

Niin siinä A-alueen vuosikokouksessa ystävät rakkaat kävi, että ankkatiimi putsasi ison osan palkintopöydän antimista. Kollektiivisen tunnustuksen lisäksi koejäsenemme Annina Laaksonen puhui niin vakuuttavasti, että sai kunniamaininnan puhekilpailussa, hyvä työ toi Together We are Strong -erityismaininnan lastenvaaleista ja kaksi ansioitunutta ankkaa palkittiin omista suorituksistaan. Jenni Lukka palkittiin vuoden tulokkaana ja Jutta Ruusunen vuoden helmenä.

Voittajien on helppo hymyillä!

”Aivan mahtavaa!” kommentoivat molemmat ensimmäisiä tunnelmiaan ja Jutta täydentää: ”erityisesti palkintogaalassa hienoa on se, että onnistumisia juhlitaan yhdessä ja niiden ihmisten keskellä joita ja joiden tekemistä arvostaa.”

Palkitseminen kuuluu olennaisena osana kamaritoimintaan, mutta miksi? Sekä Jennin ja Jutan mielestä palkitsemisella on paikkansa kannustimena ja arvostuksen osoituksena.  ”Aktiivisesta ja hyvästä työstä palkitseminen on tärkeää ja se toivottavasti kannustaa myös muita vastaaviin suorituksiin ja jopa ylittämään ne kirkkaasti.”, Jenni toteaa ja vahvistaa, että kiitoksien ohella palkinnot ovat aktiivisen, vaikuttavan ja laadukkaan kamaritoiminnan kulmakivi.

 ”Oikeastaan palkitsemisessa se suurin juttu ei ole se palkinto niinkään, vaan on se aikamoista, että muut tekee palkintohakemuksia sun toiminnasta”, Jutta jatkaa pohdintaa, ”Siis se lämmittää todella paljon, että joku on nähnyt sun tekemisen niin arvokkaaksi, että näkee paljon vaivaa tehdäkseen palkintohakemuksen ja haluaa sillä tavalla myös kertoa juuri sun hyvästä työstä myös muille. Se palkinto itsessään on ennemmin piste i:n päälle ja mahdollisuus juhlia onnistumista yhdessä.”

Mikä se juttu sitten on, jonka takia tätä jaksetaan tehdä niin aktiivisesti, että muutkin huomaavat jonkun antaneen pikkusormen ja käden sijaan itsensä kokonaan? ”Parasta tässä on itsensä haastaminen asioissa, joita ei ehkä vielä vuosi sitten osannut edes kuvitella. Kuvaava vertailukohta kamarin kokeilukulttuurille on Portsmouhtin sinfoniaorkesteri, jossa kaikki ovat ammattilaisia jossakin, mutta kukaan ei soita konsertissa omalla soittimellaan”, Jutta kuvailee ja myötäilee Jenniä: ”tämä tosiaan on ennen kaikkea oppimisjärjestö, jossa pääsee kokeilemaan kaikkea uutta, mutta se juttu, mikä tästä tekee mielenkiintoista ja miksi tätä jaksaa kaiken kiireen keskellä, ovat ne kaikki ihanat jiicee -ystävät niin omassa kuin muissakin kamareissa.”

Onnea parhaan kamarin parhaimmille!

You may also like...