Koejäsenet 2017

Ailio Paula

Paula Ailio työskentelee Turun AMK:ssa kansainvälisissä hankkeissa projektipäällikkönä ja päätyy toisinaan erilaisiin tehtäviin kaukomaille työn puolesta. Lisäksi Paula seuraa aktiivisesti kiinteistöalaa ja asumisen trendejä sekä pyörittää pienimuotoista vuokra-asuntotoimintaa. Vapaa-aika kuluu perheen, lasten ja pienen koiran kanssa touhutessa ja vanhaa omakotitaloa kunnostaessa.

 

Eriksson Peter

Peter on monessa mukana. Pääasiallinen toimiala on asunto- ja kiinteistöliiketoiminta. Intohimona urheilu ja matkustaminen – sekä tietysti aktiivinen nuorkauppakamaritoiminta. Seuraava isompi haaste on yrittää juosta ensi keväänä 100km. 8 -vuotias prinsessa jaksaa sulostuttaa. Lisäksi tukinuoritoiminta on lähellä sydäntä.

 

Ingalsuo Mari

 

Mari Ingalsuo on turkulainen BBA. Työkseen Mari tarjoaa asiakkailleen tarpeeseen räätälöityjä majoitusratkaisuja Forenomin riveissä. Alunperin Mari on kotoisin Pohjois-Pohjanmaalta, mutta Turussa hän on asunut jo yli 20 vuotta. Juuret ovat kuitenkin sen verran syvällä Järvi-Suomessa että vapaa-ajan hän viettää edelleen mieluiten Keski-Suomessa mökillä kalastaen.  Harrastuksiin kuuluu myös luonnossa patikointi, kuvataide, lautapelit sekä hyvä ruoka ja juoma. Elämän keskiössä on avomies Jukka sekä Esteri-koira, joiden kanssa Mari asustaa Aurajoen varrella.

 

Malinen Kaisa-Sofia

Minut löytää Linnankadun Huoneistokeskukselta, jossa toimin kiinteistönvälittäjänä. Asunnot ovatkin yksi suurimmista intohimoistani ja rakastan työtäni asuntojen ja ihmisten yhteen saattajana. Elämänasenteenani on oppia joka päivä jotain uutta. Välillä yritän livahtaa salille, elokuvateatteriin ja aina mahdollisuuksien mukaan karata lämpimämpiin maisemiin. Perheeseen kuuluu yrittäjämies ja pieni karvaton terrieri.

 

Mertsola-Markkanen Marianne

Marianne työskentelee perheensä omistamassa päivittäistavarakaupassa Turun ydinkeskustassa. Isona Mariannestakin tulee K- ruokakappias ja käy tätä varten työnsä ohessa kauppiasvalmennusta. Vapaa-aika kuluu kahden aktiivisen lapsen harrastusten parissa, sekä erinäisissä luottamustehtävissä. Arkea pyörittämässä myös ravintolapäällikkönä työskentelevä aviomies.

 

Mäkelä Kristian

Olen toiminut 2016 tammikuusta asti yrittäjänä Omatuessa ja pidän itseni kiireisenä nuorkauppakamaritoiminnan lisäksi YAMK-opinnoilla. Päivisin suunnittelen yritysasiakkaille kaikenlaisten IT- ja viestintäkokonaisuuksia. Pitkien työpäivien jälkeen kotona odottaa puoliso, Sanna.

 

Normasto Ville

Olen turkulainen hieman yli kolmekymmentä vuotias asianajaja. Työtehtäviini kuulu laaja-alaisesti yksityis- ja yritysasiakkaiden juridinen konsultointi ja avustaminen. Erityisesti oikeudenkäynnit ovat arkipäivääni työelämässä. Kotikomppaniaan kuulu juristivaimon lisäksi kaksi poikaa ja kaksi koiraa. Vapaa-ajalla pyrin liikkumaan mahdollisuuksien mukaan jalkapallon ja salibandyn merkeissä.

 

Palmu Marianne

Marianne Palmu on turkulainen ekonomisti, joka työkseen tulkitsee maailmantalouden kiemuroita. Vapaa-aikana hänet löytää parhaiten juoksureiteiltä, urheilukentältä tai uimahallilta. Työn puolesta pendelöinti Turku-Helsinki -reitillä on tullut tutuksi, mutta kesäisin juna vaihtuu purjeveneeseen ja pääkaupunki saariston rauhaan. Miehistöön kuuluu myös mies ja 2-vuotias poika.

 

Rauhala Antti

Antti on henkilöstöalan ammattilainen myynti- ja digimarkkinointitaidoilla höystettynä. Tärkeimmät työtehtävät ovat pätevien työntekijöiden etsiminen sekä uusien asiakkaiden hankinta. Vapaalla Antti harrastaa liikuntaa monipuolisesti, rentoutuu hyvässä seurassa, lukee sijoitusalan kirjallisuutta, opiskelee ja on Ankkojen toiminnassa mukana.

 

Rawlins Pia

 

Ruusunen Jutta

Olen viestinnän ja markkinoinnin sekatyöläinen yli kieli- ja kanavarajojen – suunnittelen, tuotan, käännän, sometan, leiskaan, webmasteroin, muun muassa. Sielultani ja koulutukseltani olen 100% humanisti (FM). Rakastan tanssia, kulttuuria, museoita, kahviloita ja museokahviloita. Vapaa-aikaan kuuluvat myös järjestötouhut, vapaaehtoistehtävät ja reissuhommat.

 

Schwela Jutta

Jutta Schwela on Naantalilainen yrittäjä, personal trainer, sekä mukana monessa muussa. Kun Jutta ei ole fyysisesti töissä, hän saattaa pitää Tupperware-kotikutsuja tai jotain muuta ’pientä työtä’ millä on kalenteriaan täyttänyt. Hän pyrkii käymään kuntosalilla, Hydrotrainingissä ja kiekkoa pelaamassa. Usein hän kuitenkin suunnittelee seuraavaa matkaa palmujen alle tai minilomaa Leville.

 

Stenholm Emilia

Emilia Stenholm on 30-vuotias kauppatieteiden maisteri, joka rakastaa markkinointia eri muodoissaan. Emilia työskentelee kansainvälisen markkinoinnin parissa Marketing Specialistina Gaseralla. Emiliaa kuvaavat asiat: luonnossa viihtyvä kaupunkilainen, kesän lapsi, vapaa-ajan juoksija, crazy catlady ja reissunainen.

 

Sulkakoski Anna

 

Sunell Mikael

Mikael on päivisin lakimies liikejuridiikaan keskittyneessä asianajotoimistossa. Mikael hoitaa erilaisia yritysten lakiasioita, kiinteistöjuridiikkaa ja oikeudenkäyntejä. Iltaisin Mikael hoitaa yritysten digihankinnoissa avustavan digikonsulttitoimiston hallintoa toimitusjohtajana. Vapaa-aikaa hän viettää mieluiten perheensä kanssa, johon kuuluu vaimo ja kolme lasta. Mikael harrastaa jalkapalloa ja puolimaratoneja.

 

Vahokoski Anna

Anna on lietolainen kemiantekniikan insinööri, jonka päiviin sisältyy HoReCa-markkinoiden puhdistusaineiden sekä hygieniapalvelujen seuraaminen ja innovointi tuotepäällikön näkökulmasta. Työn kautta on ollut etuoikeitettu tutustua maan parhaimpiin ravintoiloihin, ja hyvä ruoka onkin tärkeä osa myös vapaa-aikaa. Kesän tullessa perheemme nauttii Turun saariston mökkielämästä ja meri-ilmasta.

 

Ylioja Olli

Olli on hallintotieteiden maisteri ja medianomi, joka toimii Visit Turulla projektipäällikkönä sähköisten palveluiden kehittämisen sekä viestinnän ja markkinoinnin tehtävien parissa. Työhistoriaa on kertynyt lisäksi median ja erinäisten julkisten toimijoiden viestintätehtävissä. Rasittava elokuva-, musiikki- ja huumorielitisti. Urheilee myös, muttei vahingossakaan liian vakavissaan.