Koejäsenhaku

Koejäsenhaku

koejäsenet_photobooth-52

Join us! Kuvassa osa ANKK koejäsenistä 2016 Puheenjohtajan Kesäpäivillä Uittamon Paviljongissa.

 

Energinen, rohkea ja aktiviinen. Siinä avainsanoja, jotka kuvaavat Aurajoen Nuorkauppakamaria. Mikäli haluat kehittää itseäsi hyvässä seurassa ja pilke silmäkulmassa, liity seuraamme. Lupaamme, että tulet viihtymään!

Haemme vuosittain riveihimme uusia ja innokkaita koejäseniä, jotka täydentävät persoonallisuudellaan ja osaamisellaan jäsenistöämme.

Nuorkauppakamariin voi hakea kuka tahansa alle 40-vuotias. Tyypillisesti kamariin liitytään noin 30 ikävuoden iässä, mutta olemme valinneet riveihimme myös selvästi tätä keski-ikää nuorempia ja vanhempia koejäseniä. Periaatteenamme on, että hakija on saattanut opintonsa loppuun ja toimii johtavassa/päättävässä asemassa, vaativissa asiantuntija- tms. tehtävissä tai on yrittäjä. Kaikkein tärkein kriteeri vallinnoissa on kuitenkin se, että hakija on avoin, aktiivinen ja kiinnostuneet kehittämään ammatillisesti itseään eteenpäin.

Mitä nuorkauppakamari tarjoaa sinulle?

Nuorkauppakamari on ammatillisessa mielessä ylivertainen ympäristö verkostoitua ja oppia uusia taitoja. Nuorkauppakamarissa pääsee osaksi noin 170 000 ihmisen globaalia verkostoa, joista noin 5 000 on suomalaisia.

Nuorkauppakamarissa voi tehdä hyvin erilaisia asioita, ja jokaisella on mahdollisuus muokata harrastuksensa juuri itselleen sopivaksi. Yksi haluaa verkostoitua paikalliseen liike-elämään, toinen kouluttautua johtajaksi ja kolmas edetä JCI-urallaan aina kansainvälisiin luottamustehtäviin asti.

Kamaritoimintaan on varattava hieman aikaa. Kokoukset, koulutukset ja muut tapahtumat järjestetään usein viikonloppuisin ja iltaisin. Luottamustehtävät ja projektit rullaavat luontevasti osana arkea.

Kamaritoiminta ei kuitenkaan ole aina niin vakavaa. Monen mielestä koko toiminnan suola on hauskanpito erinomaisessa seurassa. Siihen hyvästä perehdytyksestään ja ilmapiiristään tunnettu Aurajoen Nuorkauppakamari antaa loistavan ympäristön.

Koejäsenhaku vuodelle 2019 

Koejäsenhaku vuodelle 2019 on päättynyt. Kiitos hakeneille!

Senaattorin Kim Walleniuksen kamaritarina koejäsenhausta alkaen

_____

Lisätietoa:
Puheenjohtaja 2018
Mari Männistö
045 868 4808
pres@aurajokijc.fi