Koejäsenhaku

Koejäsenhaku 2022

koejäsenet_photobooth-52
Join us! Kuvassa osa ANKK koejäsenistä 2016 Puheenjohtajan Kesäpäivillä Uittamon Paviljongissa.

Energinen, rohkea ja aktiviinen. Siinä avainsanoja, jotka kuvaavat Aurajoen Nuorkauppakamaria. Mikäli haluat kehittää itseäsi hyvässä seurassa ja pilke silmäkulmassa, liity seuraamme. Lupaamme, että tulet viihtymään!

Vuoden 2022 koejäsenhaku on nyt auki! Yhdistyksen koejäseneksi haluavan tulee jättää hallitukselle jäsenhakemus oheisen linkin kautta. Hakuaika on 6.10.-5.11.2021.

Haemme vuosittain riveihimme uusia ja innokkaita koejäseniä, jotka täydentävät persoonallisuudellaan ja osaamisellaan jäsenistöämme. Nuorkauppakamariin voi hakea kuka tahansa alle 40-vuotias. Tyypillisesti kamariin liitytään noin 30 ikävuoden iässä, mutta olemme valinneet riveihimme myös selvästi tätä keski-ikää nuorempia ja vanhempia koejäseniä. Periaatteenamme on, että hakija on saattanut opintonsa loppuun ja toimii johtavassa/päättävässä asemassa, vaativissa asiantuntija- tms. tehtävissä tai on yrittäjä. Kaikkein tärkein kriteeri valinnoissa on kuitenkin se, että hakija on avoin, aktiivinen ja kiinnostuneet kehittämään ammatillisesti itseään eteenpäin.

Mitä nuorkauppakamari tarjoaa sinulle?

Nuorkauppakamari on ammatillisessa mielessä ylivertainen ympäristö verkostoitua ja oppia uusia taitoja. Nuorkauppakamarissa pääsee osaksi noin 170 000 ihmisen globaalia verkostoa, joista noin 5 000 on suomalaisia.

Nuorkauppakamarissa voi tehdä hyvin erilaisia asioita, ja jokaisella on mahdollisuus muokata harrastuksensa juuri itselleen sopivaksi. Yksi haluaa verkostoitua paikalliseen liike-elämään, toinen kouluttautua johtajaksi ja kolmas edetä JCI-urallaan aina kansainvälisiin luottamustehtäviin asti.

Kamaritoimintaan on varattava hieman aikaa. Kokoukset, koulutukset ja muut tapahtumat järjestetään usein viikonloppuisin ja iltaisin. Luottamustehtävät ja projektit rullaavat luontevasti osana arkea.

Kamaritoiminta ei kuitenkaan ole aina niin vakavaa. Monen mielestä koko toiminnan suola on hauskanpito erinomaisessa seurassa. Siihen hyvästä perehdytyksestään ja ilmapiiristään tunnettu Aurajoen Nuorkauppakamari antaa loistavan ympäristön.

Miten hakuprosessi toimii?

Hallitus haastattelee jokaisen koejäsenehdokkaan ja laatii haastattelujen perusteella ehdotuksen tulevan vuoden koejäsenistä.

Hylätyksi tulleelle koejäsenehdokkaalle DP ilmoittaa asiasta henkilökohtaisesti. Koejäseneksi valitulta edellytetään aktiivista osallistumista kamarin tapahtumiin ja toimintaan hallituksen määrittelemän jäsenkriteeristön ohjaamana. Hallitus nimittää koejäsenelle kummin.

Lue senaattori Kim Walleniuksen kamaritarina koejäsenhausta alkaen

Siirtojäsenyys

Aurajoen nuorkauppakamarin jäseneksi on mahdollista myös siirtyä toisesta nuorkauppakamarista. Siirtojäsenyyttä haetaan lähettämällä vapaamuotoinen hakemus sekä kantakortti hallitukselle. Siirtojäsenen hyväksymisen edellytyksenä on, että ehdokas on maksanut jäsenmaksunsa siihen kamariin, johon hän kuului vuoden ensimmäisenä päivänä ja että hän on toimittanut kantakorttinsa.

Siirtojäsenen ei tarvitse maksaa liittymismaksua. Siirtymisvuoden jäsenmaksunsa hän maksaa luovuttavaan kamariin, mikäli hän kuului siihen jäsenenä vuoden 1. päivänä.

Hylätyksi tulleelle siirtojäsenelle IPP tai PRES tiedottaa asiasta henkilökohtaisesti.

_____

Lisätietoa:
Puheenjohtaja 2021
Maria Flemmich Suominen
pres@aurajokijc.fi