Syrjäytymistä vastaan! --- Jaamme urheilun iloa sitä tarvitseville

 

Nuoret liikkeelle!

Projektin tavoitteena on ehkäistä nuorten syrjäytymistä liikunnan keinoin.

 

Useat syrjäytymisvaarassa olevat nuoret eivät harrasta liikuntaa lainkaan. Tutkimusten mukaan liikunnan puute on sekä syy että seuraus syrjäytymisongelmassa – ja sen puuttuminen luo pahenevan kehän. Samalla tavalla liikunnan esteiden poistaminen parhaassa tapauksessa luo nopeankin positiivisen kehityksen nuoren elämään, jolloin muutkin elämän osa-alueet hyötyvät parantuneesta fyysisestä kunnosta, paremmasta itsetunnosta, sekä uusista sosiaalisista kontakteista.

 

Järjestämme kaikille avoimen lajikokeilutapahtuman Turussa lauantaina 18.8 klo 12 – 16 kupittaan urheiluhallissa. Kampanjan tavoitteena on nostaa esiin tietoisuutta liikunnan merkityksestä nuorten syrjäytymisen ehkäisemisessä, sekä antaa konkreettisia ratkaisuja asian korjaamiseen niin psyykkiseltä, sosiaaliselta kuin taloudelliseltakin kantilta niille nuorille, jotka sen tarpeessa ovat.

 

Tarjoamme kumppaneillemme medianäkyvyyttä Facebookissa ja Instagramissa, sekä myös tapahtuman nettisivuilla. Kumppanina pääset tukemaan nuoren urheilemista, joko hankkimalla urheiluvälineitä, urheilu- tai salikortteja, tai vaihtoehtoisesti voit tukea projektin hallinnollisia menoja.

 

Otetaan yhdessä vastuuta meidän ja nuorten tulevaisuudesta!

 

Ilmoittaudu tapahtumaan tästä:

Loading…