2018 Projektit

HAE MUKAAN ANKKOJEN HUIMIIN PROJEKTEIHIN 2018!

Vuonna 2018 tulemme toteuttamaan sekä omia, että Suomen Nuorkauppakamarit ry:n kansallisia projekteja.

Projekteihin osallistuminen on hyvä tapa kasvattaa osaamistaan ja verkostoitua kamaritoiminnassa. Kamarimme toteuttaa hyvin monipuolisia projekteja laidasta laitaan, ja niiden joukosta löytyy varmasti itseä kiinnostava. Projekteihin etsitäänkin nyt tekijöitä. Mikäli haluat olla mukana toteuttamassa näitä projekteja, ole pikaisesti yhteydessä hallitukseen!

Projektipäälliköiden tehtävät:

  • Osallistua projektinhallintakoulutukseen (mahdollisuuksien mukaan)
  • Kerätä projektitiimi
  • Tavata mentoria tasaisesti projektin edetessä (vähintään alussa, keskellä ja lopussa)
  • Raportoida projektin etenemisestä hallitukselle
  • Palauttaa täydennetty projektisuunnitelma projektin päättyessä
  • Pitää huolen, että palkintohakemuskriteerit (alue, kansallinen) otetaan huomioon projektisuunnitelmassa ja -raportoinnissa

 

Aurajoen Nuorkauppakamarin projektit vuonna 2018:


Itämeriprojekti

Vuonna 2018 toteutetaan projekti jatkona kamarin aiempina vuosina toteuttamiin Itämeri-projektien sarjaan. Projektiaihoita on useita, mutta kuningasidea puuttuu vielä – nyt jos koskaan on Sinun mahdollisuutesi päästä jättämään räpylänjälkesi maailmankartalle, tai ainakin entistä puhtaampaan Itämereen!
Jos luonto on lähellä sydäntäsi, ilmianna itsesi heti


Nuoret liikkuu

Kuluvana vuonna toteutetaan Nuoret liikkuu -tapahtuma yhteistyössä toisen poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumattoman yhdistyksen, Turun Kaupunkilähetys Ry:n kanssa. Nuoren aikuisen elämä ei ole aina ihan mutkatonta ja moni nuori tarvitseekin hieman tukea kasvaakseen tasapainoiseksi yhteiskuntamme jäseneksi. Nuoren syrjäytyminen on yhteiskunnalle todella kallista, mutta tutkimusten mukaan liikunnan avulla pystytään ennaltaehkäisemään tätä negatiivista kehitystä. Järjestämme kesällä 2018 aiheeseen liittyvän tietoisuuskampanjan, sekä ilmaisen liikunnallisen tapahtuman näiden nuorten hyväksi.

Tule mukaan projektitiimiin vaikuttamaan aidosti nuorten elämään ja tulevaisuuteen. Samalla pääset levittämään yritysten sosiaalisen vastuun sanomaa ja luomaan konkreettista positiivista muutosta yhteiskuntaan! Pääset kokemaan jotain aivan uutta ja jättämään oman jälkesi ensimmäiseen Nuoret
liikkuu projektiin.
Aktivoidu ja vaikuta!


Matrikkeliprojekti

Kaikkien rakastama (ja vihaama) Matrikkeliprojekti toteutetaan taas keväällä 2018! Projektissa keskitytään erityisesti jäsenten työelämätaitojen (myyntitaito, projektinhallintataito) kehittämiseen.
Projektin tiimellyksessä opit tuntemaan paremmin kaikki kamarilaiset ja pääset kiinni yhteistyökumppaneihin ja kamarin muihin verkostoihin. Erityisen isossa osassa on tietysti projektin myyntikilpailu, jonka seurauksena palkitaan aina eniten mammonaa keränneet, eikä sovi unohtaa karonkkaa menestyneen projektin jälkeen, jolloin on aika pöyhistellä pyrstöt ja tuulettua onnistuneen projektin päättyessä.
Hae siis mukaan rakentamaan vuoden 2018 matrikkelia!


Talous ja johtajuus -seminaari

Kolmatta kertaa järjestettävä Talous ja Johtajuus -seminaari palaa taas marraskuussa entistä ehompana. Turun alueen yritysvaikuttajien keskuudessa vuosittaiseksi kohtaamispaikaksi noussut tapahtuma on edellisvuosina tarjonnut huikeita puheenvuoroja, koulutusta, verkostoitumista ja unohtumattomia tarinoita ihmisten takana. Oletko aina halunnut tehdä lähtemättömän vaikutuksen Turun talousalueen päättäjiin? Onko sinulla teemaidea, jonka olet aina halunnut tuoda Turun bisneseliitin keskustelun keskiöön?
Nyt Sinulla on mahdollisuus päästä tekemään seuraavasta tapahtumasta omannäköisesi – hae mukaan projektitiimiin heti!


Joulukonsertti

Kaivattu Aurajoen Nuorkauppakamarin joulukonsertti Liedon kirkossa järjestetään taas vuonna 2018. Menneinä vuosina artisteina on nähty muun muassa Kyösti Mäki-Mattila, ja kansallisen tason julkimoita havitellaan esiintymään myös tänä vuonna. Konsertti on perinteisesti ollut hyvin laadukas ja sinne saavutaan Varsinais-Suomen laitamia myöden. Projektilla on valmiina hyviä lipunmyynti- ja tarjoilukumppaneita, vain projektitiimiin kaivataan lisäkäsiä. Mikäli hyvän joulumielen levittäminen on lähellä sydäntäsi, tämä on Sinun projektisi! Lähde mukaan!


Kansalliset projektit
Vuoden Nuori Johtaja / Päivä Johtajana:

Vuoden Nuori Johtaja sivulle

Vuoden Nuori Menestyjä:

Vuoden Nuori Menestyjä

 Debatin SM-kilpailu

http://www.debatti.fi/

Nuorkauppakamariviikko

www.facebook.com/nuorkauppakamariviikko

Active Citizen Day

 

Kiinnostuitko projekteistamme? Ota yhteyttä pres@aurajokijc.fi