2018 Projektit

Aurajoen Nuorkauppakamarin projektit vuonna 2018


Itämeriprojekti

Vuonna 2018 toteutetaan projekti jatkona kamarin aiempina vuosina toteuttamiin Itämeri-projektien sarjaan. Nyt jos koskaan on Sinun mahdollisuutesi päästä jättämään räpylänjälkesi maailmankartalle, tai ainakin entistä puhtaampaan Itämereen!

Ks. https://www.facebook.com/events/318736932021766/


Nuoret liikkuu

Kuluvana vuonna toteutetaan Nuoret liikkuu -tapahtuma yhteistyössä toisen poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumattoman yhdistyksen, Turun Kaupunkilähetys Ry:n kanssa. Nuoren aikuisen elämä ei ole aina ihan mutkatonta ja moni nuori tarvitseekin hieman tukea kasvaakseen tasapainoiseksi yhteiskuntamme jäseneksi. Nuoren syrjäytyminen on yhteiskunnalle todella kallista, mutta tutkimusten mukaan liikunnan avulla pystytään ennaltaehkäisemään tätä negatiivista kehitystä. Järjestämme kesällä 2018 aiheeseen liittyvän tietoisuuskampanjan, sekä ilmaisen liikunnallisen tapahtuman näiden nuorten hyväksi.

Projektipäällikkö: Ahmed Abdulgani


Matrikkeliprojekti

Kaikkien rakastama (ja vihaama) Matrikkeliprojekti toteutetaan vuosittain. Projektissa keskitytään erityisesti jäsenten työelämätaitojen (myyntitaito, projektinhallintataito) kehittämiseen.
Projektin tiimellyksessä opit tuntemaan paremmin kaikki kamarilaiset ja pääset kiinni yhteistyökumppaneihin ja kamarin muihin verkostoihin. Erityisen isossa osassa on tietysti projektin myyntikilpailu, jonka seurauksena palkitaan aina eniten mammonaa keränneet, eikä sovi unohtaa karonkkaa menestyneen projektin jälkeen, jolloin on aika pöyhistellä pyrstöt ja tuulettua onnistuneen projektin päättyessä.

Projektipäällikkö: Jani Orpana


Talous ja johtajuus -seminaari

Kolmatta kertaa järjestettävä Talous ja Johtajuus -seminaari palaa taas marraskuussa entistä ehompana. Turun alueen yritysvaikuttajien keskuudessa vuosittaiseksi kohtaamispaikaksi noussut tapahtuma on edellisvuosina tarjonnut huikeita puheenvuoroja, koulutusta, verkostoitumista ja unohtumattomia tarinoita ihmisten takana.

Projektipäällikkö: Riina Suutari


Turun Tähden

Projektipäällikkö: Nina Vieno


Joulukonsertti

Kaivattu Aurajoen Nuorkauppakamarin joulukonsertti Liedon kirkossa järjestetään taas 28.11.2018 klo 19 Liedon kirkossa. Esiintyjänä SANI.

Osta liput tästä > 

Projektipäällikkö: Eveliina Sillanpää


Kansalliset projektit

 

Vuoden Nuori Johtaja / Päivä Johtajana:

Vuoden Nuori Johtaja sivulle

Vuoden Nuori Menestyjä:

Vuoden Nuori Menestyjä

 Debatin SM-kilpailu

http://www.debatti.fi/

Nuorkauppakamariviikko

www.facebook.com/nuorkauppakamariviikko

Active Citizen Day

 

Kiinnostuitko projekteistamme? Ota yhteyttä pres@aurajokijc.fi