2019 Projektit

Aurajoen Nuorkauppakamarin projektit vuonna 2019

Aurajoki liikkuu

Kuluvana vuonna toteutetaan neuvoa antaneessa jäsenkyselyssä eniten ääniä kerännyt projekti Aurajoki liikkuu. Aurajoki liikkuu projektin tavoitteena on haastaa jäsenet sekä jäsenten työyhteisöt ja kamarimme kumppanit liikkumaan, erityisesti hyötyliikunnan merkeissä. Tulemme julkaisemaan vuoden aikana hyötyliikuntaan liittyvän tietoisuuskampanjan, jonka aikana mm. kerätään hyötyliikunta kilometrejä ja eniten kilometrejä keränneet palkitaan projektin päätöstapahtumassa. Aurajoki liikkuu projekti sisältää myös pienempiä osaprojekteja tai tapahtumia, joista esimerkkinä business runners tapahtuma. Tässä projektissa pääset ideoimaan hyötyliikunnan, uusien liikuntatapojen sekä urheilun ja busineksen yhdistämisen mahdollisuuksia yksilölle että yhteisölle. Samalla pääset levittämään sosiaalisen vastuun sanomaa ja luomaan konkreettista positiivista muutosta yhteiskuntaan!

Projektipäällikkö haussa! Ota yhteyttä: com(at)aurajokijc.fi

 

Talous ja johtajuus 

Vuoden 2019 yhtenä tärkeimpänä painopisteenä on kansainvälisyys. Tämä näkyy vahvasti myös vuoden 2019 Talous ja Johtajuus -seminaarissa, jonka aiheeksi projektipäällikkö Jani Rusi on valinnut kansainvälisyyden (johtaminen ja rahoitus) Turun alueen yritysvaikuttajien keskuudessa vuosittaiseksi kohtaamispaikaksi noussut tapahtuma on edellisvuosina tarjonnut huikeita puheenvuoroja, koulutusta, verkostoitumista ja unohtumattomia tarinoita ihmisten takana. Tämän vuoden projektille tavoitellaan kansainvälisiä key note puhujia, joiden vetovoima nostaa projektin kiinnostavuuden vielä uudelle tasolle. Tässä projektissa pääset tekemään lähtemättömän vaikutuksen Turun talousalueen päättäjiin, kouluttautumaan sekä verkostoitumaan alueellisesti.

 

Talent Exchange

Talent Exchange on Aurajoki liikkuu tapaan jäsenkyselyssä hyvin kannatusta kerännyt projektiportfolion uusi tulokas. Projektin kantavana ajatuksena on luoda mahdollisuuksia kurkistaa toisen ammattilaisen työpäivään työpareittain. Projektin aikana molemmat osapuolet tutustuvat toistensa työtapoihin sekä -menetelmiin. Valittavat työparit voivat olla samalta alalta tai täysin toiselta alalta, mutta samantyyppisessä työtehtävässä. Projektin päätteeksi projektiin osallistuvat kokoontuvat yhteenvetotilaisuuteen, jossa käydään läpi kokemuksia sekä havaintoja, joita päivä on tuonut tullessaan. Projektipäällikkönä projektia johtaa Kati Niemelä

 

Ducking Cruise

Ducking Cruise -projekti on nimensä mukaan risteily, jonka Viking Linen terminaalista kohti saaristomerta ja takaisin Ankat sekä Ankka-kumppanit luotsaa ansiota niittänyt projektipäällikkö Marjaana Roth. Tapahtuman kantavana ajatuksena on luoda lisäarvoa kamarimme jäsenille sekä erityisesti kumppaneillemme, luomalla kiinnostavan verkostoitumis- sekä koulutustapahtuman, jonka aikana kumppanit pääsevät myös seuraamaan perinteistä kamaritoimintaa jäsenvalintakokouksen sekä debatin muodossa. Visiomme sekä missiomme mukaisesti projekti edesauttaa tavoitettamme arvostettuna kumppanina sekä rohkeana ravistelijana, että aktiivisten tekijöiden yhdistäjänä ja trampoliini kohti työelämän huippua.

 

Matrikkeli

Matrikkeliprojekti toteutetaan keväällä 2019. Matrikkeliprojekti on jäsenistöllemme hyvin perinteinen vuoden käynnistävä projekti, mutta tämän vuoden osalta projektin perinteistä kaavaa tullaan hieman uudistamaan, projektin nopean läpiviennin mahdollistamiseksi. Projektissa keskitytään erityisesti projektitiimin työelämätaitojen (myyntitaito, projektinhallintataito) kehittämiseen. Projektin tiimellyksessä opit tuntemaan paremmin kaikki kamarilaiset ja pääset kiinni yhteistyökumppaneihin ja kamarin muihin verkostoihin.

Kiinnostuitko projekteistamme? Ota yhteyttä com@aurajokijc.fi