2019 Projektit

Aurajoen Nuorkauppakamarin projektit vuonna 2019


Aurajoki liikkuu

Kuluvana vuonna toteutetaan neuvoa antaneessa jäsenkyselyssä eniten ääniä kerännyt projekti Aurajoki liikkuu. Aurajoki liikkuu  -projektin tavoitteena on haastaa liikkumaan, erityisesti hyötyliikunnan merkeissä. Tulemme julkaisemaan vuoden aikana hyötyliikuntaan liittyvän tietoisuuskampanjan, jonka aikana mm. kerätään hyötyliikuntakilometrejä ja eniten kilometrejä keränneet palkitaan projektin päätöstapahtumassa. Aurajoki liikkuu -projekti sisältää myös pienempiä osaprojekteja tai tapahtumia, joista esimerkkinä business runners -tapahtuma. Tässä projektissa ideoidaan hyötyliikunnan, uusien liikuntatapojen sekä urheilun ja busineksen yhdistämisen mahdollisuuksia yksilölle ja yhteisöille.

Projektipäällikkö haussa! Ota yhteyttä: com(at)aurajokijc.fi


Talous ja johtajuus 

Vuoden 2019 yhtenä tärkeimpänä painopisteenä on kansainvälisyys. Tämä näkyy vahvasti myös vuoden 2019 Talous ja Johtajuus -seminaarissa, jonka aiheeksi projektipäällikkö Jani Rusi on valinnut kansainvälisyyden. Turun alueen yritysvaikuttajien keskuudessa vuosittaiseksi kohtaamispaikaksi noussut tapahtuma on edellisvuosina tarjonnut huikeita puheenvuoroja, koulutusta, verkostoitumista ja unohtumattomia tarinoita ihmisten takana. Tämän vuoden projektille tavoitellaan kansainvälisiä key note -puhujia, joiden vetovoima nostaa projektin kiinnostavuuden uudelle tasolle.


Ducking Cruise

Ducking Cruise -projekti on nimensä mukaan risteily, jossa ankat sekä ANKK:n kumppanit, Viking Linen terminaalista kohti saaristomerta ja takaisin luotsaa ansiota niittänyt projektipäällikkö Marjaana Roth. Tapahtuman kantavana ajatuksena on luoda lisäarvoa kamarimme jäsenille sekä erityisesti kumppaneillemme, luomalla kiinnostava verkostoitumis- sekä koulutustapahtuma. Tapahtuman aikana kumppanit pääsevät myös seuraamaan perinteistä kamaritoimintaa jäsenvalintakokouksen sekä debatin muodossa. Visiomme sekä missiomme mukaisesti projekti edesauttaa tavoitettamme arvostettuna kumppanina, rohkeana ravistelijana ja aktiivisten tekijöiden yhdistäjänä sekä trampoliinina kohti työelämän huippua.


Matrikkeli

Matrikkeliprojekti toteutetaan keväällä 2019. Matrikkeliprojekti on jäsenistöllemme hyvin perinteinen vuoden käynnistävä projekti, mutta tämän vuoden osalta projektin perinteistä kaavaa tullaan hieman uudistamaan. Projektissa keskitytään erityisesti projektitiimin työelämätaitojen (myyntitaito, projektinhallintataito) kehittämiseen. Projektipäällikkönä toimii Petri Engström ja Eetu Urmas.