Tapahtumat

elo
25
pe
Rapujuhlat @ Hus Lindman
elo 25 @ 18:00 – 23:00

Kaikkien aikojen vuoden 2017 rapujuhlat sekä kamarin 35-vuotisjuhlat Hus Lindmanissa ovat kesän 2017 kohokohta!

Ilmoittautuminen: https://www.lyyti.fi/reg/Rapujuhlat_seka_kamarin_35vuotisjuhlat_3392

elo
30
ke
Argumentoinnin virheet ja harhapäätelmät + käytännön harjoittelu @ Laki ja Vesi Oy
elo 30 @ 18:00 – 20:00
syys
5
ti
Jäsenvalintakokous
syys 5 @ 18:00 – 21:00

Tilaisuus tarkentuu myöhemmin

Jäsenvalintakokous @ Eversheds Asianajotoimisto Oy
syys 5 @ 18:00 – 20:00
syys
12
ti
Osakassopimuskoulutus, Asianajotoimisto Heikkilä & Co, 12.9.2017, klo 17-20.00 @ Asianajotoimisto Heikkilä & Co
syys 12 @ 17:00 – 20:00

Osakassopimus on käsitteenä useimmille yrittäjille tuttu, mutta siitä huolimatta vain harvalla yrityksellä osakassopimus on asianmukaisessa kunnossa. Osakassopimuskoulutuksessa annetaankin vastaus siihen, minkälainen on hyvä osakassopimus. Osakassopimuskoulutuksessa käydään läpi lisäksi osakassopimuksen tärkeyttä yrittäjien keskinäisen vastuunjaon, yrityksen jatkuvuuden turvaamisen, voitonjaon ja riitaisuuksien ehkäisemisen näkökulmasta.

Koulutuksessa vastataan ainakin seuraaviin kysymyksiin:

  • Minkälainen on hyvä osakassopimus?
  • Miksi osakassopimus on tarpeen?
  • Minkälaiset yritykset tarvitsevat osakassopimuksen?
  • Minkälaisista asioista osakassopimuksessa voidaan sopia?
  • Minkälaisia osakkaiden välisiä riitoja osakassopimuksella voidaan ehkäistä?
  • Kannattaako osakkaiden laatia osakassopimus ilman oikeudellista apua?

Kouluttajana toimii Asianajotoimisto Heikkilä & Co:n asianajaja Kimmo Vainio. Asianajotoimisto Heikkilä & Co Oy on asianajotoimisto, joka tarjoaa kattavasti palveluja lakiasioissa kotimaisille ja ulkomaisille yrityksille. Lisäksi yritys palvelee yksityishenkilöitä oikeuden eri osa-alueilla, erityisesti perhe- ja jäämistöoikeudessa sekä asunto- ja kiinteistökauppoihin liittyvissä riitaisuuksissa. Tutustu yritykseen osoitteessa: www.heikkilaco.fi.

Koulutukseen osallistuville tarjotaan osakassopimuksen laatimista edullisesti –15%:n hintaan Asianajotoimisto Heikkilä & Co Oy:n toimesta.

Mikäli haluat esittää ennakkokysymyksen koulutukseen voit laittaa asiasta sähköpostia ind@aurajokijc.fi. Muut lisätiedot Maria Arjonen, puh. 0400 762 016

Koulutukseen tulee ilmoittautua. Osallistumislinkki Lyytiin: https://www.lyyti.fi/reg/Osakassopimuskoulutus

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 5.9.2017.

Koulutus toteutetaan, mikäli osallistujia on vähintään 10 henkeä. Maksimimäärä osallistujia on 30 henkeä.

Koulutuksen hinta on 30 euroa / henkilö. Koulutus maksetaan Aurajoen Nuorkauppakamari ry:n tilille, FI39 5710 0420 1432 24 ennen koulutusta ja viestiksi kirjoitetaan henkilön nimi ja ”osakassopimuskoulutus”.

syys
22
pe
Sea Election – A-alueen aluevaalikokous
syys 22 – syys 24 Koko päivä

Meri tarjoaa paljon eri näkökulmia kokouksen järjestämiseen aina koristelusta sisältöön asti. Erilaisia näkökulmia saadaan niin liiketoiminnan, ympäristön, kuin itsensä kehittämisen suhteen.

loka
13
pe
Kiss My Business
loka 13 – loka 15 Koko päivä

KOKEMUKSEN SYVÄLLÄ RINTAÄÄNELLÄ!

Tämä ei ole mikään pieni juttu, vaan iso ja mahtava spektaakkeli, jonka toteutamme Turun Nuorkauppakamarin kuuluisalla tinkimättömällä otteella. Turun Nuorkauppakamarilla on kokemusta sekä näkemystä isojen tapahtumien ja projektien järjestämisestä. Esimerkkeinä mainittakoon Urapolku, lukuisia palkintoja kerännyt Pop-up Turku ja alkukesästä järjestetty kansainvälinen kasvuyritystapahtuma The Shift.

Turun Nuorkauppakamari on alueellaan tunnettu ja haluttu yhteistyökumppani. Hyvät kumppanuudet ovat paras tae tapahtuman hyvälle hinta-laatusuhteelle. Lisäksi vuosi 2017 on myös Turun NKK:n 60-vuotisjuhlavuosi.

marras
1
ke
Hyvät ja pahat kemikaalit @ Laki ja Vesi Oy
marras 1 @ 17:00 – 19:00
Käytämme arjessamme tuotteita, jotka sisältävät kemikaaleja. Iso osa kemikaaleista on harmittomia, mutta joukossa on pahiksia, joiden vaikutukset meille ja ympäristölle ovat haitallisia. Tällaisia ovat esimerkiksi luonnollista hormonitoimintaa häiritsevät aineet tai aineet, jotka eivät hajoa pitkänkään ajan jälkeen ja kertyvät eläinten kudoksiin.
Koulutuksessa ympäristötekniikan tohtori Niina Vieno käy läpi muun muassa:
  • Millaisia haittavaikutuksia kemikaaleilla on? Mitä esimerkiksi tarkoittaa hormonihäirintä tai biokertyminen.
  • Mitä haitallisia kemikaaleja kohtaamme arjessamme ja miten niitä voi välttää?
  • Mihin käyttämämme kemikaalit lopulta päätyvät?
  • Voiko ympäristön kemikalisoitumista ja siitä aiheutuvia haittavaikutuksia enää estää?
Niina Vieno on tehnyt töitä ympäristölle haitallisten ja vaarallisten aineiden parissa yli 15 vuoden ajan. Hän vastaa Laki ja Vesi Oy:n vesitekniikan liiketoiminnasta ja työskentelee vähentääkseen yhdyskuntien ja teollisuuden ympäristökuormitusta.
marras
6
ma
JCI Maailmankokous Alankomaissa
marras 6 – marras 10 Koko päivä

All JCI members join their chapter for their own individual reasons. Some are focused on personal development or business networking, others join for helping their local community or for the international network. As expressed in the JCI mission, we all have one thing in common: each JCI member wants to create positive change. Whether it’s local, national or international. Each person’s contribution adds something to the many great projects we carry out within our chapters. Together, all those projects create JCI’s significant footprint of structural change throughout the world.

Wouldn’t it be great if we could enlarge our footprint by joining forces inside and outside JCI? The impact we could be able to generate if we unite all sectors of society would be enormous. For the 2017 JCI World Congress in the Netherlands we will work with government agencies, businesses, and local communities to create an innovative and challenging program. A program which provides everyone with the means to multiply his or her impact. Not only during this congress, but in their own country and within their own community. A program that of course also makes sure that everyone will have an unforgettable experience in the Netherlands.

Together, WE DO!