Tapahtumat

huhti
29
ma
ACCESS!-projektin tapaaminen
huhti 29 @ 17:00 – 18:00

ACCESS! – 2020 aluevaalikokousprojektin 1. tapaaminen. Projektitiimiin mahtuu vielä, joten tule mukaan!

huhti
30
ti
WappuAnkka
huhti 30 @ 12:00 – 13:00

Tervetuloa WappuAnkkaan 2019!

Vietämme tällä kertaa WappuAnkkaa BLINGBLING teemalla, joten kiillota siis ankkamaiset asusteesi kuntoon ja säteile paikalle!
Illan sponsoreina toimivat Turun Osuuskauppa ja Smile henkilöstöpalvelut – kiitos kumppaneille!

Tukikohtanamme on Radisson Blu Marina Palacen Juhlatila 2. kerroksessa.

Aloitamme lakituksen jälkeen klo 18.30 alkaen. Tarjolla on ruokaisa salaattibuffet, kuohuviiniä ja ruokajuomat. Tämän lisäksi omakustanteinen baari palvelee meitä koko illan ja tarjoilee mm. GT hintaan 10€ (Napue 15€).

WappuAnkka juhlistaa kevättä ja haluaa kimaltaa!

Kuvausseinämme palvelee häikäiseviä BLING-ankkoja, tarjolla on asusteita ja glitter-meikkejä. Lasten viihtyminen on myös tärkeää ja heille on tarjolla mm. lautapelitila, herkkubuffet ja piirustuskilpailu.

Loppuillan kruunavat ihana Quack4five ja BLINGBLING Musavisa!

Jatkoille suuntaamme yökerho Aaltoon, jonne ankoilla seurueineen on ilmainen sisäänpääsy ennen klo 01:15.

Illan aikataulu yhteisten ohjelmanumeroiden osalta:
18.30 Tervetuloa ja kuohuviinitarjoilu
18.45 Ihanien isäntiemme TOK ja Smile puheenvuorot
19.15 Ruokailu alkaa
20.00 Quack4five
21.00 BLINGBLING Musavisa & palkintoja!
00.30 siirtyminen viralliseen jatkopaikkaan yökerho Aaltoon

Ilmoittauduthan viimeistään 16.4.2019!

touko
3
pe
Strategia-koulutus
touko 3 @ 11:11 – touko 5 @ 12:11
Strategia-koulutus

Vuoden 2019 Strategia! -koulutus pidetään Turussa 3.-5.5. S/S Bore laivassa.

Strategia! -koulutuksessa opitaan luomaan strategiaa ja ymmärtämään, miten strategian avulla voidaan suunnitella toimintaa useaksi vuodeksi eteenpäin. Koulutus auttaa osallistujaa kehittämään strategista ajattelua vaativia johtajuustaitojaan, joita tarvitaan myös työelämässä ja henkilökohtaisessa kasvussa. Koulutukseen osallistuneet pystyvät tukemaan oman yhdistyksensä toiminnan kehittämistä ja tavoitteellista toimintaa.SNKK:n strategian tavoitteena on vauhdittaa jäsenten menestystä työelämässä. Strategia!-koulutus on yksi keino antaa lisäpotkua omalle työuralle ja kehittää omia johtamistaitojaan. Rikkomalla oman ajattelun rajoja ja kokeilemalla uutta autamme nuorkauppakamarilaisia kehittymään työssään ja työelämässä paremmiksi.

Mikäli haluaisit lähteä edustamaan ANKK:ta koulutukseen, lähetä vapaamuotoinen hakemus kantakortin kera 5.3. mennessä osoitteeseen secy(at)aurajokijc.fi. Hallitus valitsee hakemusten joukosta koulutukseen pääsevät.

touko
4
la
Multitwinning @Lyon
touko 4 @ 11:21 – touko 7 @ 12:21

Lisätietoa tulossa myöhemmin.

touko
8
ke
Eurooppakokous @Lyon, Ranska
touko 8 @ 11:03 – touko 11 @ 12:03

Lisätietoa tulossa myöhemmin.

touko
14
ti
Hallituksen kokous
touko 14 @ 17:00 – 20:00

ANKK hallituksen kokous.

Toukokuun kuukausitapahtuma
touko 14 @ 17:00 – 18:00

Lisätietoa luvassa myöhemmin.

touko
22
ke
ANKK akatemia: Lean-koulutus
touko 22 @ 17:30 – 19:30

Save the Evening for Lean!

Lean on johtamisfilosofia, jossa keskitytään arvon tuottamiseen asiakkaalle. Lean-työkaluilla pyritään poistamaan hukka eli aktiviteetit, jotka lisäävät kustannuksia lisäämättä tuotteeseen tai palveluun arvoa asiakkaan näkökulmasta. Lean-työkaluja on käytetty teollisuudessa jo vuosikymmeniä ja ne pohjautuvat osin Toyotan kehittämiin Toyota Production System periaatteisiin. Nykyään Lean-ajattelua ei hyödynnetä pelkästään tuotannossa vaan se on levinnyt laajalle aina henkilöstöhallinnosta asiakaspalveluun.

Tässä koulutuksessa opit Leanin perusteet ja tavallisimmin käytetyt työkalut. Koulutus ei hukuta sinua tekniseen jargoniin, vaan Lean–johtamisfilosofiaa ja sen soveltamista käydään läpi käytännön esimerkein.

Koulutus antaa eväät kokeilla Lean toimenpiteitä ja malleja omalla työpaikallasi. Syksyllä pidetään jatkokoulutus, jossa käydään läpi mikä toimi, mikä ei, ja miksi. Näin saat huomattavasti konkreettisemman kokemuksen ja hyödyn koulutuksesta!

Kouluttajana toimii Aurajoen Nuorkauppakamarin oma Katri Suutari, jolla on 8 vuoden kokemus Lean-ympäristössä työskentelystä.

Aika: ke 22.5. klo 17.30-19.30
Lisätiedot: ind@aurajokijc.fi

Paikka ilmoitetaan myöhemmin!

touko
26
su
Kapteeni Kumiankan Puuhapäivä
touko 26 @ 11:00 – 15:00

ANKK mukana Jokisataman avajaisissa 26.5.2019

Jokisataman avajaisten ohjelmatarjonnasta löytyy katsottavaa ja koettavaa kaikille. Valtaosa tapahtumista on yleisölle maksuttomia. Jokisataman avajaiset huipentuvat sunnuntaina lapsille ja lapsenmielisille omistetuun Kapteeni Kumiankan puuhapäivään, jossa myös ANKK on mukana! Tule kuuntelemaan Turun konservatorion nuoria soittajia ja muita musiikkiesityksiä, ratsastamaan keppihevosilla, ihmettelemään paloautoja ja ottamaan kuvia itse Kapteeni Kumiankan kanssa.

kesä
8
la
Puheenjohtajan kesäpäivät
kesä 8 @ 14:00 – 23:30

Lisätietoa tulossa myöhemmin.