Tiedotus

Aurajoen Nuorkauppakamarin viestintäkanavat

eAnkka (= uutiskirje) ilmestyy joka kuun 2. tiistai ja lisäksi lisänumeroita. Aineisto toimitetaan LIOlle. Poikkeuksena tammikuussa uutiskirje ilmestyy 15.1. ja lokakuussa 15.10. Uutiskirjeeseen tulee lyhyt ingressi (pari lausetta) ja linkki tapahtumakalenteriin, uutiseen tms., josta löytyy tarkemmat tiedot. Jos olet projektipäällikkö ja haluat projektiisi liittyen tiedottaa jostakin asiasta virallisessa uutiskirjeessä, ota yhteyttä LIOon!

UutisAnkka (= lehti) ilmestyy kaksi kertaa vuodessa huhtikuussa ja syyskuussa. Huhtikuun lehden teemana on kestävä kehitys ja kumppanit. Jos sinulla on hyvä juttuidea teemaan liittyen tai tiedät kiinnostavan haastateltavan, vinkkaa siitä LIOlle.

Aurajoen Nuorkauppakamari löytyy myös Instagramista nimellä jciaurajoki.

JCI Aurajoki – Finland (=kamarin sisäinen Facebook-ryhmä)

Aurajoen Nuorkauppakamari (=kamarin avoin Facebook-sivu)

Seppo Ankka  (= kamarin vapaamuotoinen Facebook-ryhmä)

Vuoden aikana startataan myös asiantuntijablogi Y-lehden sivuilla.  Haluatko kirjoittaa blogin omalta alaltasi tai työyhteisöstänne? Ota yhteyttä LIOon.

 

Viestinnän vuosikello ja markkinointistrategia

Viestinnän vuosikelloa voi käyttää hyväksi suunnitellessasi projektien ja tapahtumien viestintää. Vuosikellosta löytyvät myös alueelliset ja kansalliset viestintäaikataulut.

viestinnan-vuosikello-2019

Kamarimme markkinointistrategia rakennettiin ja visualisoitiin Markkinointikompassi-työkalun avulla. Alla yhteenveto kamarimme markkinoinnin kulmakivistä. Projektipäälliköt ja

Kuvat ja logot

Mikäli tarvitset logomme painokelpoisena tai kuvia kamarimme toiminnasta, ota yhteyttä: tiedotus(at)aurajokijc.fi

 

Viestinnän yhteystiedot

Eveliina Sillanpää, LIO
tiedotus@aurajokijc.fi

Mikäli sinulla on kysyttävää viestintään liittyen tai esimerkiksi juttuvinkkejä, ota yhteyttä!