Ankkojen yhteistyökumppanit vuodelle 2017

 :

Laadukkaat Auto- ja Venevuokraus- palvelut luotettavasti, edullisilla Nuorkauppakamari-hinnoilla

Aviksen kotisivuille


 :

Mehiläinen Turku on täyden palvelun lääkärikeskus sekä moderni yksityissairaala Kauppatorin laidalla. Yritysasiakkaille tarjoamme markkinoiden edistyksellisimmät työterveyspalvelut. Palveluverkostoa täydentävät toimipisteet Raisiossa ja Liedossa.

Mehiläisen kotisivuille


 :

Tilitoimisto Aarnio – paljon enemmän kuin tilitoimisto

Tilitoimisto Aarnion kotisivulle


 :

Logomo on kulttuurin, taiteen ja luovan talouden keskus, joka toimii vanhassa VR:n konepajassa rautatieaseman ja ydinkeskustan läheisyydessä Turussa. Logomossa järjestetään konsertteja, kokouksia, kongresseja, messuja, näyttelyjä, elokuvaesityksiä sekä erilaisia yksityistilaisuuksia. Lisäksi talossa on toimitiloja: Logomo Byrå ja Logomo Konttori, joissa työskentelee päivittäin noin 450 ihmistä 85 yrityksessä.

Logomon kotisivuille

evento


 :

MailService Oy on palveluyritys erityisaloina suoramarkkinointi, markkinoinnin logistiikka, digitaaliset ratkaisut ja digipainaminen

MailServicen kotisivuille


 :

Teemme sen mahdolliseksi

Nordean kotisivuille


 :

OP Turun Seutu on yksi suomalaisen OP Ryhmän suurimmista Osuuspankeista ja toimialueensa johtavia pankkeja. Pankkimme palvelee Turun, Raision, Kaarinan, Naantalin ja Paraisten kaupunkien sekä Liedon, Ruskon ja Vehmaan kuntien alueella yhteensä 310 finanssiammattilaisen voimin.

OP Turun Seudun kotisivulle


 :

RASTOR - työelämän valmennus- ja koulutusyritys

Rastorin kotisivulle


 :

TSE exe - johdon ja yritysten kehittäjä

TSE exe:n kotisivuille