Ankka Speed Dating –tunnelmia

Pikadeittailupäivä 11.4. valkeni kylmänä ja sateisena, olivathan silloin silakkamarkkinat. Ja niillä markkinoilla sataisi räntää varmaan vaikka ne siirrettäisiin elokuuhun… Onneksi tunnelma jokirannan ravintola E. Ekblomissa, jossa tapahtuma järjestettiin, oli kaikkea muuta kuin kolea ja sumuinen. Parisenkymmentä ankkaa oli kokoontunut oppimaan lisää asioita toisista ankoista, ja siinä tilaisuudessa tuli välillä ihan hiki. No, siihen auttoi se, että levittäydyimme pikkuisen laajemmalle alueelle kuin se aloituksen kolme neliötä, ja happi alkoi taas kulkea!

ducksbytheriver

Ankat Tutuiksi Toisilleen Aurajoella.

Tapahtumailmoittautumisen yhteydessä kukin kertoi itsestään kolme asiaa, joita muut eivät ehkä tiedä tai jotka haluaisi muiden tietävän. Systeemi kulki niin, että jokainen sai käteensä jonkun toisen kirjoittaman kuvauksen, jonka jälkeen lapulle yritettiin kyselemällä etsiä porukasta sen kirjoittaja. Suoraan ei saanut kysyä, vaan asioita selviteltiin välillä mielikuvituksellisillakin kiertoilmaisuilla. Tunnelma oli rento, eivätkä raamit olleet tiukalla. Useimmat jutustelivat parin tunnin kuluessa kaikkien paikalla olevien jäsenten kanssa. Asiasta tai sen vierestä, mitä sen väliä, kunhan jutusteltiin. Illasta saadun positiivisen palautteen rohkaisemana uskon, että vastaavaa voidaan järjestää uudelleenkin.

Illan tavoite oli, että lähtiessä muistaa ainakin kolmen ankkatoverin nimet, sekä omansa. Siltä näytti, että tavoite saavutettiin. Sen lisäksi saimme tietää toisistamme mitä eriskummallisempia asioita, jotka tuskin koskaan olisivat tulleet puheeksi ilman tätä tapahtumaa. Toki saimme kuulla paljon vähemmänkin eriskummallisia asioita, eli lyhyesti sanoen opimme toisistamme. Niin pitikin. Ankat tutuksi toisilleen!

Järjestävän ryhmän puolesta Sarianne

 

Vuoden 2014 teema on Ankat Tutuiksi Toisilleen. AnkkaSpeedDating oli yksi tapa toteuttaa tätä teemaa! Onko sinulla idea tapahtumasta, jolla teemaa voisi toteuttaa? Ota yhteyttä Sarianne Mäkelään osoitteessa: dp[a]aurajokijc.fi

 

You may also like...