Aurajoen Nuorkauppakamarille valittiin uusi hallitus

IMG_1682

Vasemmalla ylhäällä Maarit Hurme, Marjaana Roth, Ringa Masalin, Urho Blom, keskirivillä Tatu Virta, Suvi Tuomi, Eve Hirvonen, Marjo Leino ja alhaalla Sarianne Mäkelä. Kuvasta puuttuu Heidi Sarmas.

Aurajoen Nuorkauppakamari ry (ANKK) on valinnut vaalikokouksessaan vuoden 2015 hallituksen. Ensi vuonna toiminnan painopisteeksi nostetaan Itämeren tilan parantaminen. Teema jatkaa ANKK:n pitkäjänteistä, vastuullisiin tekoihin perustuvaa strategiaa.

Uusi 10-henkinen hallitus valittiin lauantaina Aurajoen, Kaarinan, Raisio-Naantalin ja Vakka-Suomen nuorkauppakamareiden yhteisessä Vaaligaalassa Radisson Blu Marina Palacessa. ANKK:n puheenjohtajaksi astuu veroasiantuntija Sarianne Mäkelä.

– Vastuulliset teot ovat myös jatkossa se perusta, jolle rakennamme toimintamme. Ensi vuonna keskitymme erityisesti ympäristövastuuseen ja Itämeren tilan parantamiseen, Mäkelä kertoo.

ANKK on jo useamman vuoden ollut mukana erilaisissa Itämeri-projekteissa. Tällaisia ovat muun muassa Saaristomeriaukion laattaprojekti sekä Ankkaralli-projekti. Tavoitteena on saada konkreettisten tekojen kautta muutos yksittäisten ihmisten, erilaisten organisaatioiden ja viime kädessä valtioiden ajatteluun ja tapoihin toimia.

– Lähdemme toteuttamaan Baltic Sea Action Group -säätiön kanssa Intohimona Itämeri -kampanjaa, jonka tavoitteena on lisätä kansalaisten tietämystä ja kerätä yritysten ja poliittisten päättäjien sitoumuksia Itämeren pelastamiseksi.

Aurajoen Nuorkauppakamarin hallitus 2015:
Puheenjohtaja (PRES): Sarianne Mäkelä – lakimies, KPMG Oy Ab
Viime vuoden pj. (IPP): Tatu Virta – myyntipäällikkö, Visma Duetto Oy
Varapuheenjohtaja (DP): Maarit Hurme – myyntijohtaja, Logomo Oy
Kehitysjohtaja (LOM): Marjaana Roth – koulutuspalvelupäällikkö, Rastor Oy
Kehitysjohtaja (IND): Marjo Leino – projektikoordinaattori
Kehitysjohtaja (COM): Urho Blom – johtava konsultti, Eurofacts Oy
Rahastonhoitaja (TREAS): Ringa Masalin – markkinointi- ja viestintäpäällikkö, Deltamarin Oy
Tiedottaja (LIO): Suvi Tuomi – yrittäjä
Sihteeri (SECY): Heidi Sarmas – Financial Manager, Ursuk Oy
Kansainvälisyysvastaava (IPRO): Eve Hirvonen – laskutusasiantuntija, Lindorff Oy

You may also like...