Mediat kirjoittivat aktiivisesti Joulupuun käynnistymisestä

Yle Turku 17.11.

Yle Turku 17.11.

Joulupuun projektitiimi seurasi kiitollisena medioiden aktiivista uutisointia keräyksestä. Mediaosumia maanantaina käynnistyneelle keräykselle tuli yhteensä 10. Toivottavasti levinnyt tietoisuus tuo lapsille mahdollisimman monta lahjaa.

Turun Sanomien (17.11.), Åbo Underrättelserin (18.11.) ja Turkulaisen (19.11.) printtilehdissä oli Joulupuusta uutisointia. Projektipäällikkö Marjo Leinoa haastateltiin lisäksi Radio City Turun ja Yle Turun Radion uutisiin. Verkkojuttuja tuli yhteensä 5.

Turun Sanomat
Yle Turku
Turkulainen
Aamuset
Varsinais-Suomen Yrittäjä

Myös Turun kaupungin Facebook-postaus oli merkittävä lisä Joulupuun näkyvyyteen. Kaupungilla on yli 23 000 tykkääjää, ja postaus jaettiin kunnioitettavat 46 kertaa.

You may also like...