Joulupuu-keräys teki uuden pakettiennätyksen

Joulupuu1

Turun Joulupuu-keräykseen lahjoitettiin tänä vuonna ennätykselliset 2 460 pakettia. Lahjoja kerättiin lastensuojelun piirissä oleville lapsille ja nuorille, joille keräyksestä saatu lahja voi olla joulun ainoa. Keräyksen järjesti Aurajoen Nuorkauppakamari 17.11.–14.12.

Suurin osa Turun sosiaalitoimen piirissä olevista 3 000 lapsesta saa myös tänä vuonna lahjan Joulupuu-keräyksestä. Turun sosiaalitoimi jakaa sukupuolen ja iän perusteella luokitellut lahjat lapsille ilman välikäsiä tai kuluja.

– Haluan kiittää jokaista keräykseen osallistunutta. Auttamisen halu ja välittäminen ovat todella näkyneet ihmisissä. On ollut mahtavaa seurata, kuinka lahjanantajat ovat käyttäneet aikaa ja vaivaa hyvän lahjan hankintaan, projektipäällikkö Marjo Leino Aurajoen Nuorkauppakamarista kertoo.

– Saavutimme 2 200 paketin tavoitteemme ja rikoimme aiemman pakettiennätyksen melkein 500 paketilla. Se antoi upea päätöksen keräykselle, jonka eteen vapaaehtoiset ovat tehneet satoja tunteja töitä eri puolilla Turkua.

Joulupuu-keräys on valtakunnallinen, ja sen toteuttavat nuorkauppakamarit vuosittain ympäri Suomea. Aurajoen Nuorkauppakamari järjesti Turun keräyksen yhdessä Turun sosiaalitoimen ja yhteistyöyritysten kanssa.

HC TPS oli keräyksen alueellinen suojelija, ja liigajoukkueen pelaajat kävivät lahjoittamassa kauppakeskus Skanssin keräyspisteelle 100 ilmaislippua otteluihinsa.
_____

Joulupuu2

Pakettivarastolla ANKK:n Kirsi Peura, Terhi Vieno, Satu Alitalo ja projektipäällikkö Marjo Leino.

HC TPS:n Lauri Tukonen ja Tero Koskiranta, keskellä Marjo Leino.

HC TPS:n Lauri Tukonen ja Tero Koskiranta, keskellä Marjo Leino.

IMG_2336

Seppo Ankka oli Skanssin keräyspisteen avauspäivänä viihdyttämässä lapsia.

Marjo Leino ja kolme Joulupuun piparinkoristelurastilla käynyttä tyttöä.

Marjo Leino ja kolme Joulupuun piparinkoristelurastilla käynyttä tyttöä.

IMG_2595

Joulukuusesta roikkuneista pakettikorteista sai valita sopivan lahjansaajan.

HC TPS:n Lauri Tukonen ja Tero Koskiranta, keskellä Marjo Leino.

You may also like...