Perinteinen Puheenjohtajan kesäpäivä sisälsi vauhtia ja tunnelmaa

Ruissalon kansanpuiston tammimetsässä leijailee vieno sateen tuoksu. Linnut laulavat ja orava syöksähtää hiekkatien poikki. Satunnainen ohikulkija jää katselemaan puistossa temmeltäviä ihmisiä. Mitä ihmettä täällä oikein tapahtuu?

SONY DSC

Kesäkuinen lauantai keräsi lähes sata kamarilaista perheineen viettämään perinteistä Puheenjohtajan kesäpäivää Ruissalon kansanpuistoon.  Kaunis luonto ja Hjalmar Lindahlin vuonna 1864 suunnittelema huvilamiljöö tarjosi tapahtumalle tunnelmalliset puitteet.

Perinteiden mukaan päivän toteutus oli sälytetty ANKK:n koejäsenille, mitä tapahtuman projektipäällikkö Viivi Naatula pitää hauskana tapana tutustua paremmin omaan pesueeseen:

Kyllä tässä tuntee itsensä etuoikeutetuksi, kun on saanut oppia tuntemaan näin mahtavia tyyppejä – lupaavia ystävyydentaimia on selvästi saatu kasvamaan. Haluan tässä myös kiittää lukuisia yhteistyökumppaneitamme. Ilman teitä kaikkia tämä ei olisi ollut mahdollista.

Kesäpäivän teemana oli tänä vuonna urheilu. Päivä alkoi SATS-Elixian ohjaajien vetämällä lempeällä alkuverryttelyllä meren rannalla. Sulkien lämmettyä ankat räpyttelivät joukkueittain hurjaan kisaan lajien kuninkuudesta. Päivän kohokohta oli osallistujien mukaan ehdottomasti vauhdikas kuplafutis.

SONY DSC

Eri liikuntapisteet kierrettyään – lukuisia välitankkauksia unohtamatta – kokoontui aurinkoisesti hymyilevä ankkapesue lihapatojen ääreen huvilan sisätiloihin. Ilo oli ylimmillään ruokailun päätteeksi tapahtuneessa palkintojenjaossa, jossa voitokkaita lahjottiin ruhtinaallisesti muun muassa Kultarantagolfin, Viking Linen ja M-Bakeryn lahjakortein sekä Herrainpukimon mittatilauspaidalla.

Perinteiden mukaan ANKK:n puheenjohtajaa huomioitiin päivän aikana. Paikalle saavuttuaan Sarianne seppelöitiin ja puettiin keltaiseen Mahtiankka-paitaan. Sarianne hehkuttaa tapahtumien kulkua iloinen hymy kasvoillaan:

Kesäpäivä oli todella positiivinen yllätys. Juuri sopivan rento, ei turhanpäiväistä pönötystä.

SONY DSC SONY DSC

Päivän päätteeksi ankat suuntasivat nokkansa virallisille jatkoille Club Showroomiin, jossa lipuivat kuohuvan saattelemina hämärtyvän kesäillan virtaan.

Untuvikkopesua kiittää kaikkia osallistuneita ja osoittaa erityiset suosionosoituksensa projektipäällikkö Viivi Naatulalle sekä ohjelmavastaava Kati Pitkäselle.

SONY DSC

 

Kuvat ja teksti: Elia Elenius

You may also like...