Uudet jäsenet aktiivisesti mukana toiminnassa

Jäsenvalintakokouksessa valitut tuoreet jäsenet juuri pinssitettyinä

 

Aurajoen Nuorkauppakamariin valittiin syyskuun jäsenvalintakokouksessa 15 uutta jäsentä. Uudet jäsenet ovat lähteneet heti vauhdilla mukaan kamaritoimintaan osallistumalla aktiivisesti tapahtumiin, toimimalla projekteissa ja asettumalla ehdolle ensi vuoden hallitukseen. 

Ainakin kaksi uutta ja rohkeaa jäsentä nähdään tänä vuonna ehdokkaana ensi vuoden hallitukseen. Tällä hetkellä hallitukseen on hakemassa Sanna Halttunen-välimaa, joka hakee COMmin paikkaa ja Viivi Naatula, joka on lähtenyt kisaamaan SECYn paikasta. Mukaan hallituskisaan mahtuu vielä, joten räpylää ylös rohkeasti!

Uusia jäseniä nähdään myös projekteissa sekä projektipäällikön roolissa että tiimiläisinä. Neljän kamarin yhteistyössä toteutettavaa The Shift -projektia johtamaan valittiin Alexander Törnroth. Jokavuotisen Joulupuu-projektin vetää tänä vuonna Kati Pitkänen, ja Tuomo Lehtisalo otti viime vuonna hienon vastaanoton saaneen Jatkoon-seminaarin vedettäväkseen. Kaikissa näissä projekteissa on mukana useita uusia jäseniä.

Aiemmin tänä vuonna Sanna Halttunen-Välimaa luotsasi Tuottava Idea -projektia upealla menestyksellä. Matrikkeliprojektissa silloiset koejäsenet tekivät huikeaa työtä, heistä suurimman potin keräsi Erkki Martin. Projektipäällikkönä Matrikkeliprojektissa nähtiin Saara-Sofia Nieminen. Koejäsenten omassa projektissa, Puheenjohtajan kesäpäivässä, projektia luotsasi Viivi Naatula, joka nähdään myös lauantaina alueen debattikilpailussa edustamassa kamariamme. 

Jäsenvalintakokouksessa valitut uudet jäsenet:

Elia Elenius
Asko Haaksi
Sanna Halttunen-Välimaa
Samuli Isomäki
Erkki Martin
Juha Pihkakoski
Jani Rusi
Tuomo Lehtisalo
Viivi Naatula
Kati Pitkänen
Tuukka Simonen
Maria Lönnblad
Saara-Sofia Nieminen
Marja Rosenqvist
Alexander Törnroth

 

 

You may also like...