Joulupuu-keräys oli menestys – paketteja kerättiin yli 2500 kpl


Leo ja paketit

Turun Joulupuu-keräykseen lahjoitettiin tänä vuonna ennätykselliset 2 564 pakettia. Lahjoja kerättiin lastensuojelun piirissä oleville lapsille ja nuorille, joille keräyksestä saatu lahja voi olla joulun ainoa. Keräyksen järjesti Aurajoen Nuorkauppakamari 14.11.–13.12.

Suurin osa Turun sosiaalitoimen piirissä olevista lapsista ja nuorista saa myös tänä vuonna lahjan Joulupuu-keräyksestä. Turun sosiaalitoimi jakaa sukupuolen ja iän perusteella luokitellut lahjat lapsille ilman välikäsiä tai kuluja.

– Haluan kiittää jokaista keräykseen osallistunutta. Todella mahtavaa, että näin monet ihmiset tänäkin vuonna toivat lahjan keräykseen. Todellinen välittämisen ja auttamisen halu on huokunut koko keräyksen ajan. On ollut mahtavaa seurata kuinka lahjanantajat ovat käyttäneet aikaa kauniisiin ja persoonallisiin paketteihin, projektipäällikkö Kati Pitkänen Aurajoen Nuorkauppakamarista kertoo.

– Saavutimme 2 200 paketin tavoitteemme ja rikoimme aiemman pakettiennätyksen yli 100 paketilla.  Se antoi upea päätöksen keräykselle, jonka eteen vapaaehtoiset ovat tehneet satoja tunteja töitä, jotta paketit saadaan jouluksi eteenpäin. Haluamme myös kiittää yhteistyöyrityksiä, jotka ovat mahdollistaneet keräyksen toteutumisen tänäkin vuonna.

Joulupuu-keräys on valtakunnallinen, ja sen toteuttavat nuorkauppakamarit vuosittain ympäri Suomea. Aurajoen Nuorkauppakamari järjesti Turun keräyksen yhdessä Turun sosiaalitoimen ja yhteistyöyritysten kanssa.

Anna ja hieno pipari Kolmen kopla Skanssissa
Olivia ja Seppo Skanssissa Paketti 2015_tyttö 12v Rennon porukka ja Kati Pitkänen_pakettien luovutus Nereis Business Garden Ringa, Kati ja Kirsi pakettitalkoissa Urho ja Marja päivystämässä

You may also like...