Uudet koejäsenet toivotettiin tervetulleiksi ANKKojen untuvajuhlassa

Uudet koejäsenet heittäytyivät heti mukaan toimintaan

Koejäsen Start ja Untuvajuhla olivat loistava alku Aurajoen Nuorkauppakamarin toimintavuodelle 2016. Uudet koejäsenet eli untuvikot varustettiin Startissa kattavalla tietopaketilla sekä kamaritoiminnasta että ANKKojen toiminnasta, ravintola Kårenilla. Virallisen osuuden jälkeen tuttavuuksia solmittiin rennommissa merkeissä Untuvajuhlassa. Kårenin saleihin saapuikin lähes 60 juhlijaa toivottamaan koejäsenet tervetulleiksi.

Untuvajuhlassa jokainen paikallaolija esitteli itsensä ja tämä olikin viihdettä parhaasta päästä. Esittelyissä heittäydyttiin mukaan tarinaan – ankkamaiseen tyyliin. Illan aikana kuultuja kertomuksia yhdisti mm. revenneet housut,  viuhahtelu, tulevaisuuden tutkimus ja humanismi. Eräs mieleenpainuvimmista paljastuksista oli ”Olen toiminut Turtlesien Leonardon ääninäyttelijänä”.

Ilta jatkui Tankofutisturnauksen tuoksinnassa. Illan aikana nähtiin huikeita suorituksia, heittäytymistä ja loistavaa tiimihenkeä.

Tankofutisturnauksen voittajaksi ylsi yksi untuvikkojen neljästä joukkueesta. Voittajajoukkueessa pelasivat: Kristiina Syväperä, Ville Nurminen, Suvi Rantanen, Jukka-Pekka Paajanen, Babi Lyrintzis, ja Markus Blom.

 

Untuvikot 2016

Untuvikot haasteen edessä

 

X-periencen tankofutisturnaus voi alkaa

Se on maali! 

Tankofutis_seppoankka

Seppo Ankka menossa mukana

Tankofutis_3

X-perience tarjosi ankoille tankofutisturnauksen 

Voittajat

Voittajien tuuletus!

 

 

Tankofutisturnauksen lopputulos

 

Aurajoen Nuorkauppakamarin vuoden 2016 koejäsenet eli untuvikot:

Aalto Jesse
Blom Markus
Cao Yutong
Hellsten Ossi-Pekka
Horsti Ari
Kadieff Leo
Kauppila Patrick
Koivisto Tuomas
Kokko Lauri
Kyläheiko Riikka
Lahtonen Maria
Lyrintzis Babi
Niemi Elina
Nurminen Ville
Ranta Ville
Rantanen Suvi
Syväperä Kristiina
Uusivirta Minna

Tervetuloa ankkalaumaan untuvikot!

Kuvat: J-P Paajanen

You may also like...