Räpylät lensivät Aurajoen Yöjuoksussa

Kirjoittaja: Sanna Halttunen-Välimaa


 

yöjuoksu

Ankat osallistuivat tänäkin vuonna neljättä kertaa järjestettyyn kaikkien juoksijoiden iltarutistukseen, Aurajoen Yöjuoksuun. Tällä kertaa Ankkajoukkueen 23.4. pidettyyn tapahtumaan mukaan haastoi Raisio-Naantalin Nuorkauppakamari. Leikkimieliseen kisaan osallistui myös Airiston Nuorkauppakamari.

Yhteensä kuusi Ankkaa ja 12 räpylää kiersivät Aurajoen rantoja 10 km:n reitillä, ja koko joukkue selvisikin haasteesta loistavasti – Ankkaryhmä oli kunnioitettavasti kokonaiskisan 15. paras joukkue. Voittajaksi kamareiden välisessä kisassa kruunattiin kuitenkin tällä kertaa erinomaisen kovatasoinen Raisio-Naantalin kamarin joukkue. Heidät palkittiin Hydrotrainingin treenilipuilla ja juomapulloilla. Suuri kiitos!

Henkisesti voittajia olivat kuitenkin koko kamariporukka – olipa erinomaisen hauska lauantai-ilta hyvässä seurassa maukkaalla jälkihuollolla. Ensi vuonna taas uudelleen, ja haastamme mukaan kaikki muutkin A-alueen kamarit! Toivottavasti ensi vuonna mukana on myös meidän ikioma Seppomme!

yöjuoksu_2

You may also like...