Aurajoen Nuorkauppakamarin Maarit Hurme palkittiin alueen parhaana puheenjohtajana

Suomen Nuorkauppakamareiden alue A:n palkintogaalassa palkittiin alueen parhaana puheenjohtajana Aurajoen Nuorkauppakamari ry:n puheenjohtaja Maarit Hurme.

On hienoa saada tällainen tunnustus kovasta työstä. Olemme onnistuneet tänä vuonna rakentamaan uusia hienoja kansainvälisiä tapahtumia Turun talousalueelle. Hienoa nähdä, että tämä on huomioitu kauempanakin, Maarit Hurme, Logomon myyntijohtaja, iloitsee.

Hurmeen luotsaamana Aurajoen Nuorkauppakamari eli ANKK on järjestänyt tänä vuonna Turun talousalueella lukuisia korkeatasoisia tapahtumia kuten Talous ja johtajuus -seminaarin, kansainvälisen Multitwinning tapahtuman sekä The SHIFT bisnesfestivaalin. Lisäksi ANKK järjestää vuosittain mm. Joulupuu-keräyksen sekä Joulukonsertin. Hurmeen toimintakaudella Turun alueen kamareiden yhteistyö on tiivistynyt ja neljän kamarin yhteistyönä järjestetty The SHIFT palkittiin alueen palkintogaalassa.

Nuorkauppakamari on nuorten johtajien kansainvälinen koulutusjärjestö, jossa puheenjohtajan toimintakausi kestää yhden vuoden. Alueen paras puheenjohtaja palkinto jaetaan tunnustuksena paikallisen nuorkauppakamarin puheenjohtajan johtamistaidosta, nuorkauppakamaritoiminnan päämäärien edistämisestä sekä positiivisen hengen luomisesta kamarissa ja alueella.

Tämä on ollut hieno ja ainutlaatuinen aitiopaikka johtaa 96 hengen asiantuntijaorganisaatiota, kiteyttää Suomen kolmanneksi suurimman nuorkauppakamarin puheenjohtaja Maarit Hurme.

 

 

maarit-hurme-ankk-ry

Maarit Hurme palkittiin A-alueen parhaana puheenjohtajana 2016.

 

Alueen parhaan puheenjohtajan  palkinnon lisäksi palkintogaalassa palkittiin The SHIFT businessfestivaali. Turun alueen neljän kamarin yhteistyöllä järjestetty tapahtuma siivitti The Shiftin äänivoittoon ja The SHIFT sai Together we are strong -palkinnon.
paras-pj_ the-shift_

 

 

You may also like...