Klassikot tuovat joulutunnelman

Aurajoen Nuorkauppakamarin järjestämä perinteinen joulukonsertti toi 28.11. joulumielen liki 180:lle Liedon Pyhän Pietarin kirkkoon saapuneelle kuulijalle.

Esiintyjänä nähtiin tänä vuonna Sani trionsa kanssa. Sanilla on aivan oma fanikuntansa ja kirkolla odotti jo 1,5 tuntia ennen konsertin alkua muutama innokkain fani pääsyä tapaamaan idoliaan. Jännitystä oli ilmassa myös sisällä kun projektitiimin jäsenet Eveliina Sillanpää, Suvi Rantanen ja Riina Suutari valmistelivat kirkkoa kuulijoita varten.

Liedon kirkon upeat puitteet sopivat joulukonserttiin hienosti ja akustinen esitys oli omiaan kirkon herkkään tunnelmaan. Keskiviikkoiltana 28.11. järjestetyssä konsertissa kuultiin joulun klassikoita, mutta myös vähän erikoisempia lauluja. Erityisesti Lumiukko-ohjelmasta tuttu Avaruus-kappale kosketti kuulijoita.

Sani kertoi laulujen välissä myös omista joulukokemuksistaan ja urastaan. Yhdeksi lempijoululauluistaan Sani nosti Varpunen jouluaamuna, joka sai erityisen merkityksen nuoruuden ystävän poismenon myötä. Konsertissa kuultiin myös Aikakoneen tuotantoa, kun trio esitti joululauluksi esittelemänsä Hiljaisuus-kappaleen. Klassisten joululaulujen ohella Sani esitti myös tunnetuimpia duettolaulujaan, kuten Olen luonasi sun.

Tunnin pituinen konsertti päättyi Maa on niin kaunis -yhteislauluun, aplodeihin ja yhteiskuviin fanien kanssa. Aika näyttää jääkö tämä klassikko viimeiseksi laatuaan vai järjestetäänkö joulukonsertti myös ensi vuonna. Kokonaisuudessaan projektipäällikölle projekti oli opettavainen. Ajankäytölliset haasteet projektitiimiläisten osalta, muutokset yhteistyökuvioissa ja kova kilpailu toivat omat haasteensa lipunmyynnille, joten taloudelliset tavoitteet projektin osalta eivät täyttyneet.

Kiitos yhteistyökumppaneille Q-Kirjakauppa, Tuulensuun kukka ja Prigi. Kiitos myös Liedon seurakunnalle työntekijöineen!

Mukavaa joulunodotusta!

 

Teksti: Eveliina Sillanpää, projektipäällikkö

Kuvat: Riikka Kyläheiko

You may also like...