Step Up For Europe -videokampanja ennakkoäänestyksen aikaan

Aurajoen Nuorkauppakamarin ideoima videokampanja Step Up For Europe tuo EU:n tuomia hyötyjä esiin hauskojen videoiden kautta. Videoissa seikkailee kamarin maskotti Seppo Ankka.

Step Up For Europe on JCI Europe –hanke, jolla halutaan vastata Euroopan haasteisiin kuten talouskriisiin ja populismin nousuun. Samalla halutaan innostaa kamarilaisia aktiivisiksi eurooppalaisiksi kansalaisiksi ja ottamaan osaa poliittiseen vaikuttamiseen. Hankkeen tavoitteena on rohkaista nuoria eurooppalaisia antamaan äänensä tulevaisuuden Euroopan puolesta sekä luomaan kestäviä ratkaisuja. Lisätietoja osoitteessa https://www.stepupforeurope.eu/

Aurajoen Nuorkauppakamari julkaisee ennakkoäänestyksen aikana (15.–21.5.) videoita, joissa avataan EU:n tuomia hyötyjä Turun seudulle ja Varsinais-Suomessa asuville EU-kansalaisille. Videot julkaistaan kamarin sosiaalisen median kanavissa (Facebook @aurajokijc ja Instagram @jciaurajoki) ja sivustolla www.aurajokijc.fi.

– Laajemmin katsottuna videoprojekti liittyy Active Citizen Framework™ -konseptiin, joka on avannut vaikutusmahdollisuuksia yhä suuremmalle maailmankansalaisten joukolle. JCI:n muutosteoria tunnustetaan entistä laajemmin ulkoisten sidosryhmien keskuudessa, kuten EU:ssa. Videokampanjalla pyritään sitouttamaan kansalaisia mukaan yhteiskunnalliseen toimintaan avaamalla EU:n positiivisia puolia ruohonjuuritasolla, ja parantamaan siten kansalaisten kiinnostusta lisätä vaikutusmahdollisuuksiaan, sanoo Aurajoen Nuorkauppakamari ry:n puheenjohtaja Maria Arjonen.

Step Up For Europe

You may also like...