Aurajoen Nuorkauppakamari tähtää korkealle – asetti kaksi ehdokasta kansalliseen vaaliin

Aurajoen Nuorkauppakamari on asettanut kaksi ehdokasta kansalliseen Suomen Nuorkauppakamarien keskusliiton hallituksen vaaliin. Toteutuessaan valinnat vahvistavat Turun seudun asemaa yhdistyksen kansallisessa päätöksenteossa, ja kyseessä olisi ensimmäinen kerta tuplaedustukselle. 

Suomen Nuorkauppakamarien hallitus vuodelle 2020 valitaan marraskuun alussa Tallinnassa, nuorkauppakamarien maailmankokouksen yhteydessä. Vaalien ehdokaslista paljastettiin perjantaina suorassa lähetyksessä. Listalta löytyy kaksi ehdokasta Turun alueelta, molemmat Aurajoen Nuorkauppakamarista.

Mari Männistö asettuu ehdolle Suomen Nuorkauppakamarien viestintäjohtajaksi. Viestintäjohtajan tehtävä on johtaa ja koordinoida yhdistyksen sisäistä ja ulkoista viestintää, sekä vastata yhdistyksen imagosta ja brändinhallinnasta. “Suomen Nuorkauppakamarien viestintä on murroksessa. Käynnissä on suuria kehitysprojekteja, jotka vaativat jämäkkää jalkautusta ja muutosjohtamista. Lisäksi tarvitaan ymmärrystä sisältöbisneksen antaintalogiikoista sidosryhmälehtemme uudistuksen osalta. Pitkä kokemukseni nuorkauppakamaritoiminnasta yhdistettynä ammatilliseen osaamiseeni johtamisen, myynnin, markkinoinnin ja viestinnän parissa vastaavat täydellisesti tilanteeseen. En enää päivätyössäni työskentele viestinnän parissa, ja viestintäjohtajan pesti vastavuoroisesti myös antaisi minulle mahdollisuuden  ylläpitää ja laajentaa osaamispohjaani edelleen”, Männistö avaa ehdokkuutensa taustoja. Työssään Männistö toimii SHIFT Business Festivalin toimitusjohtajana.

Maria Arjonen asettuu ehdolle Suomen Nuorkauppakamarien kehitysjohtajaksi, vastuualueenaan kansainvälisyys. Kehitysjohtajan tehtävä on kehittää suomalaisten nuorkauppakamareiden kansainvälistymistä, ja kansainvälisiä suhteita, vaikuttavuutta sekä osaamisen vientiä. “Tulevaisuuden työelämässä korostuvat kansainväliset vuorovaikutustaidot. Kokemukseni turvin voin vahvistaa jäsentemme osaamista tältä osin. On tärkeää myös jatkaa vaikuttamista globaalissa järjestössä. Suomen nuorkauppakamareiden arvostus vastuullisena toimijana ja yhteiskunnallisena keskustelijana on jo nyt kansainvälisesti tunnustettua ja tätä haluan edistää entisestään”, Arjonen linjaa. Työssään OTM, Maria Arjonen toimii lakimiesyrittäjänä turkulaisessa yrityksessä Laki ja Vesi Oy.

Vaaliehdokkuutensa lisäksi Arjonen on ehdolla maailmankokouksessa myös maailman parhaaksi nuorkauppakamarilaiseksi kolmen muun maanosafinalistin kanssa. Suomen Nuorkauppakamarien vaalit järjestetään sunnuntaina 3.11. ja maailmankokouksen palkintogaala 7.11.

Maria Arjonen ja Mari Männistö Aurajoen Nuorkauppakamarin vuoden 2018 hallituksen kanssa. Arjonen kuvassa alarivissä toisena vasemmalta ja Männistö alarivissä kolmantena vasemmalta.

 

Lisätiedot ja ehdokkaiden kampanjasivustot:  

Mari Männistö, 0458684808, mari.mannisto@jci.fi, www.jcimari.com, www.facebook.com/jciMari

Maria Arjonen, 0400 762 016, pres@aurajokijc.fiwww.mariaarjonen.com

You may also like...