Pöydille!

Kesä jatkuu vielä hetken aikaa, ja samaan aikaan kamarimme perinteiset Rapujuhlat lähestyvät. Edellisen myötä taas lähestyy yksi vuoden ehdottomasti odotetuimmista hetkistä; pöydillenousut.

Syitä lähteä ehdolle kamarimme hallitukseen on useita. Joku voi hakea mahdollisuutta vaikuttaa kamarimme toimintaan, joku mahdollisuutta oppia uutta. Toista voi kiinnostaa ajatus mahdollisuudesta verkostoitua oman kamarimme ulkopuolella, joku ehkä kaipaa itseään haastavaa ajanvietettä, tai uuden merkinnän CV:hen. Yksi syy ei ole toista parempi tai huonompi, ja paikka hallituksessa voi tarjota mitä tahansa edellisistä, tai vaikka jotain aivan muuta.

Tulevana PRES:na toivon luonnollisesti näkeväni perjantaina useita innokkaita hakijoita ja itsensä haastajia. Ja vaikka Rapujuhlat eivät toimikaan takarajana ehdolle asettumiselle, on perinteisesti parhaan startin kampanjaansa saanut se, joka ensin itsestään ilmoittaa. Olethan näin ollen valmis nousemaan pöydälle?

Lähdetään tekemään hienoa kamarivuotta 2020!

Ps. muistathan myös kamarin Ehdokasvalmennuksen tänään tiistaina klo 16:30. Jos hallitusvirka, sen sisältö taikka hallitustyö muutoin kiinnostaa, taikka jokin kysymys mietityttää tervetuloa kuulemaan tästä nykyiseltä hallitukselta, tai tervetuloa paikalle ihan muuten vain.

Kuka nousee vuoden 2020 hallitukseen? Jännitys tiivistyy vaaleihin 12.10.

Samuli

/PRES 2020

You may also like...