Aurajoen Nuorkauppakamarin verkostoitumisristeilyllä työstetään kestävää kehitystä

Vastuullisuudesta puhutaan usein strategiatasolla, mutta käytännön toteutus on vaikeampaa, kuten selviää Turun kauppakamarin jäsenistölleen kesäkuussa tekemästä vastuullisuuskyselystä. Aurajoen Nuorkauppakamari haluaa vastata tähän haasteeseen järjestämällä vastuullisuusteemaisen verkostoitumisristeilyn perjantaina 20.9.2019 Viking Linella. Piknik-risteilyn ohjelman koulutusosiossa paneudutaan tähän ajankohtaiseen aiheeseen. Päivän aikana käydään konkreettisesti läpi, miten vastuullisuutta voi lisätä yritystoiminnassa.

Tapahtumassa käsitellään YK:n Agenda2030:n kestävän kehityksen tavoitteita ja tutustutaan Suomen kestävän kehityksen toimikunnan sopimaan kestävän kehityksen strategiaan eli yhteiskuntasitoumukseen. Sitoumus2050-verkkopalvelussa tehtävien toimenpidesitoumusten avulla jokainen yksilö, yhteisö ja organisaatio voi muuttaa strategiapuheen konkreettisiksi tavoitteiksi ja mitattaviksi toimenpiteiksi.

Risteilyn isäntinä toimivat Viking Line, Turku Energia ja Rastor. Päivän aikana kumppanit ja vieraat pääsevät myös verkostoitumaan ja seuraamaan perinteistä kamaritoimintaa jäsenvalintakokouksen ja debatin muodossa.

Tapahtuma on avoin kaikille kiinnostuneille. Risteilyn hinta 50 € sisältää koko päivän ohjelman, monipuolisen aamupalan, välipalan sekä päivällisen á la carte-ravintolassa.

Aurajoen Nuorkauppakamari on Turun talousalueella toimiva vireä johtamis- ja kouluttautumisjärjestö, jonka jäseniä ovat alle 40-vuotiaat vaikuttajat. Lisäksi kamariin kuuluu senaattorin tai kunniajäsenen arvon saaneita yli 40-vuotiaita ansioituneita henkilöitä. Aurajoen Nuorkauppakamariin kuuluu yhteensä 150 henkilöä.

Lisätietoja:

Projektipäällikkö
Marjaana Roth
040 534 8679
marjaana.roth@gmail.com

You may also like...