Miksi valita Aurajoen Nuorkauppakamari?

  1. Erotumme eduksemme innostuneella jäsenistöllä – olemme yksi Suomen suurimmista kamareista
  2. Järjestämme vuosittain useita erilaisia projekteja, joissa pääset kehittämään taitojasi ja verkostoitumaan muiden jäsenten kanssa.
  3. Kansainvälisyys on osa toimintamme ydintä – ystävyyskamareitamme löytyy muun muassa Saksasta, Islannista, Unkarista, Ranskasta ja Englannista.
  4. Panostamme joka vuosi tapahtumatarjontaan koko jäsenistöllemme. Tapahtumiemme teemat vaihtelevat koko perheen tapahtumista koulutuksiin ja tyylikkäisiin gaaloihin.

Suomen valovoimaisimman kamarin jäsenenä pääset osallistumaan tapahtumiin ja koulutuksiin, joissa voit tutustua eri alojen ammattilaisiin ja oppia uutta heiltä. Nuorkauppakamari tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden kehittää johtamis- ja tiimityöskentelytaitojaan erilaisten projektien kautta. Kamarimme jäsen- ja yhteistyöverkosto on laaja ja monipuolinen, ja liittyminen voi avata ovia uusiin uramahdollisuuksiin tai auttaa sinua löytämään uusia asiakas- ja yhteistyökumppaneita. Aurajoen Nuorkauppakamari on osa kansainvälistä nuorkauppakamareiden verkostoa, joka tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden verkostoitua muiden kamarilaisten kanssa ympäri Suomen ja kansainvälisesti.

Oletko kiinnostunut koejäsenyydestä? Ota yhteyttä niin sovitaan tapaaminen!
Koejäsenhausta vastaa valmistautuva puheenjohtaja Eveliina Sillanpää.