Miksi valita Aurajoen Nuorkauppakamari?

  1. Erotumme eduksemme innostuneella jäsenistöllä – olemme yksi Suomen suurimmista kamareista
  2. Järjestämme vuosittain useita erilaisia projekteja, joissa pääset kehittämään taitojasi ja verkostoitumaan muiden jäsenten kanssa.
  3. Kansainvälisyys on osa toimintamme ydintä – ystävyyskamareitamme löytyy muun muassa Saksasta, Islannista, Ranskasta ja Englannista.
  4. Panostamme joka vuosi tapahtumatarjontaan koko jäsenistöllemme. Tapahtumiemme teemat vaihtelevat koko perheen tapahtumista koulutuksiin ja tyylikkäisiin gaaloihin.

Suomen valovoimaisimman kamarin jäsenenä pääset osallistumaan tapahtumiin ja koulutuksiin, joissa voit tutustua eri alojen ammattilaisiin ja oppia uutta heiltä. Nuorkauppakamari tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden kehittää johtamis- ja tiimityöskentelytaitojaan erilaisten projektien kautta. Kamarimme jäsen- ja yhteistyöverkosto on laaja ja monipuolinen, ja liittyminen voi avata ovia uusiin uramahdollisuuksiin tai auttaa sinua löytämään uusia asiakas- ja yhteistyökumppaneita. Aurajoen Nuorkauppakamari on osa kansainvälistä nuorkauppakamareiden verkostoa, joka tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden verkostoitua muiden kamarilaisten kanssa ympäri Suomen ja kansainvälisesti.

Hakuprosessin eteneminen

1. Hakuaika on syys-lokakuussa 2024.
2. Hakuajan jälkeen käymme läpi saapuneet hakemukset ja teemme päätöksen haastatteluihin kutsumisesta.
3. Haastattelukierros pienryhmissä marraskuun puoleen väliin mennessä.
4. Päätökset koejäseneksi hyväksymisestä tehdään marraskuun aikana, joten voit odottaa tietoa asiasta marraskuun loppupuolella.
5. Koejäsenmaksu (50% jäsenmaksusta) laskutetaan vuoden 2024 alussa. Liittymismaksu (50 % jäsenmaksusta) laskutetaan jäseneksi hyväksymisen jälkeen. Vuosittainen jäsenmaksu vahvistetaan keväällä yhdistyksen kokouksessa. (Vuonna 2023 jäsenmaksu on ollut 158€.)
6. Koejäsenkausi Aurajoen Nuorkauppakamarissa kestää perinteisesti joulukuusta seuraavan vuoden syyskuun loppupuolelle, jolloin pidetään jäsenvalintakokous ja koejäsenet valitaan jäseneksi suoritteiden perusteella.
Hakemuslomake sisältää ennakkotehtäviä, koska haluamme tutustua sinuun ja ajatuksiisi kamaritoiminnasta tarkemmin.
Jos sinulla on kysyttävää, voit ottaa yhteyttä DP Viivi Naatulaan (dp(at)aurajokijc.fi).
NB! If you’d rather apply in English, please contact the deputy chair person Viivi Naatula (dp(at)aurajokijc.fi).